Το Διακόσμηση και Σπίτι προσφέρει σε όλους τους διακοσμητές και διακοσμήτριες την ευκαιρία να αποστείλουν μια παρουσίαση της δουλειάς τους και τα προσωπικά τους στοιχεία για να αποκτήσουν την δική τους προσωπική σελίδα για να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους!

Τι θα περιέχει η προσωπική/επαγγελματική σελίδα σας

Μια μικρή παρουσίαση για εσάς και την επιχείρηση σας, στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες από τον χώρο εργασίας και από την δουλεία σας. Και φυσικά σε περίπτωση που έχετε κάποια προσωπική ιστοσελίδα ή blog μπορείτε να την προσθέσετε.

Είναι δωρεάν;

Ναι! Η υπηρεσία αυτή παρέχεται εντελώς δωρεάν! Ωστόσο εάν επιθυμείτε ακόμη μεγαλύτερη προβολή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το τμήμα διαφημίσεων και μάρκετινγκ στο advertise@diakosmisikaispiti.gr

Τι θα κερδίσω;

Αυτό που ουσιαστικά κερδίζετε είναι δωρεάν διαφήμιση για εσάς και την επιχείρησή σας! Δώστε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να σας βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις;

Ναι, να είστε επαγγελματίας διακοσμήτρια ή διακοσμητής. Καμία άλλη προϋπόθεση!

Σας ενδιαφέρει;  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να συζητήσουμε πως θα είναι η προσωπική σας σελίδα εντός του diakosmisikaispiti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *