Διαφημισου στο diakosmisikaispiti.gr

Το diakosmisikaispiti.gr είναι μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την διακόσμηση και το interior design. Αν έχεις κάποια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης ή του σχεδιασμού και θέλεις να διαφημίσεις τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας στο advertise@diakosmisikaispiti.gr.Μπορούμε να προωθήσουμε την δουλειά σου μέσα από πολλούς τρόπους που θα χαρούμε να τους κουβεντιάσουμε μαζί σου (banners, text links, άρθρα για την εταιρία σου κλπ.).

  • Διαφημίσου μέσω banners σε διάφορα σημεία μέσα στην ιστοσελίδα

  • Διαφημίσου μέσω κειμένων που θα προωθούν τα προϊόντα της επιχείρησής σου

  • Διαφημίσου μέσω της ενεργής μας σελίδας στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.

Γιατί να διαφημιστείτε στο diakosmisikaispiti.gr;

Για πάρα πολλούς λόγους, ας αναφέρουμε μόνο μερικούς από αυτούς:

  • Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ενδιαφέρονται και ψάχνουν πληροφορίες για τον χώρο που δραστηριοποιήστε.

  • Στο diakosmisikaispiti.gr ανανεώνουμε συνεχώς την συλλογή άρθρων προσθέτοντας καινούργια. Έτσι οι επισκέπτες της σελίδας μας θα έχουν την ευκαιρία να δούνε την επιχείρηση σας ακόμη και αν δεν ψάχνουν για αυτή.

  • Στην διαχείριση της ιστοσελίδας συμμετέχουν εκτός των άλλων επαγγελματίες με εξειδίκευση στην προώθηση ιστοσελίδων και να είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσουν να έχει αποτελέσματα η διαφήμιση σας από τον πιο απλό τρόπο (banner, άρθρα) μέχρι και την συμφωνία ολοκληρωμένου πακέτου προώθησης εκτός του diakosmisikaispiti.gr.

Η διαχειριστική ομάδα του diakosmisikaispiti.gr αποτελείται από αρθρογράφους που με μεράκι γράφουν τις ιδέες τους, από ειδικούς στην προώθηση ιστοσελίδων (SEO Experts) και στην φιλοξενία αυτών (webhosting).

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να μας στείλετε ένα e-mail στο: advertise@diakosmisikaispiti.gr
image