Εκπαιδευτικά παιδικά χαλιά

Τα θέλετε όλα τέλεια στο δωμάτιο του παιδιού σας και καλά κάνετε! Όταν έρθει η στιγμή λοιπόν που πρέπει να διαλέξετε παιδικά χαλιά για το δωμάτιο του παιδιού σας, μην βιαστείτε να κάνετε την επιλογή σας.

Προτιμήστε τα πιο πρακτικά αλλά και τα πιο διασκεδαστικά ώστε να τα χαρεί το παιδί σας αλλά και εσείς.

Παιδικά χαλιά 2

Πρακτικά και εύχρηστα

Τα παιδικά χαλιά είναι ένα βασικό κομμάτι μέσα στο παιδικό δωμάτιο. Η πρακτικότητά τους θα βοηθήσει και εσάς και τα παιδιά σας να έχετε μία πιο εύκολη καθημερινότητα. Τα παιδικά χαλιά είναι σίγουρο ότι θα λερώνουν συχνά και μάλιστα πολύ. Απορρίψτε λοιπόν το λευκό χρώμα και προτιμήστε πιο σκούρους τόνους. Επίσης, το χαλί είναι η βασική επιφάνεια παιχνιδιού των παιδιών, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι σε μικρές ηλικίες.

Αποφύγετε λοιπόν τα παχιά χαλιά με πυκνή πλέξη καθώς δυσκολεύουν το παιχνίδι τους αλλά και το βάδισμα. Διαλέξτε ένα χαλί μικρό σε πάχος ώστε το παιδί σας να μπορεί να χαίρεται το παιχνίδι του περισσότερο.

Παιδικά χαλιά πεταλούδες

Παιδικά παιχνίδια επί τόπου!

Γιατί να μην είναι το ίδιο το χαλί… παιχνίδι; Στο εμπόριο θα βρείτε πλέον να κυκλοφορεί μία μεγάλη γκάμα από παιδικά χαλιά τα οποία αποτελούν τα ίδια παιχνίδια. Στην επιφάνειά τους έχουν παιδικά σχέδια με κάστρα, μικρά χωριά ή ζωγραφισμένα σπιτάκια τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αποτελούν πλατφόρμα παιχνιδιού για τις κούκλες των παιδιών σας.

Επιλέξτε τα και δείτε το παιδί σας να περνάει ώρες ατελείωτες στο… μαγικό χαλί!

Παιδικά χαλία 1

Βουρ στα εκπαιδευτικά παιδικά χαλιά!

Και όμως! Οι σχεδιαστές είναι με το μέρος σας! Στην αγορά θα βρείτε πολλά παιδικά χαλιά τα οποία στην επιφάνειά τους αποτυπώνουν εκπαιδευτικά σχέδια, όπως το χάρτη της Ελλάδας ή της Ευρώπης που βοηθούν το παιδί να μάθει βασικές πόλεις, σχέδια με αριθμούς για να μάθει τις πρώτες βασικές πράξεις ή το αλφάβητο, που το βοηθούν να μάθει τις πρώτες του λέξεις. Κάντε μία βόλτα στα καταστήματα χαλιών ή διακόσμησης παιδικού δωματίου και θα εκπλαγείτε από την ποικιλία!

Ευκολία πάνω απ’όλα

Σε κάποια πράγματα δεν χωράνε συμβιβασμοί. Οι αγορές σας πρέπει να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και όχι πιο σύνθετη. Τα παιδικά χαλιά από νάϊλον πρέπει να βρίσκονται πρώτα στη λίστα σας καθώς συνδυάζουν καλό επίπεδο ποιότητας ενώ δεν λερώνονται εύκολα. Αντίθετα, τα χαλιά από μαλλί, αν και άριστης ποιότητας, λερώνονται πολύ εύκολα ενώ απαιτούν ειδικό καθαρισμό. Όταν επισκεφτείτε ένα κατάστημα χαλιών ή ειδών διακόσμησης παιδικού, μην διστάσετε να ρωτήσετε για τον τρόπο καθαρισμού και συντήρησης του χαλιού που σας ενδιαφέρει.

Μην ξεχάσετε πριν αποκτήσετε τα παιδικά χαλιά που θα ντύσουν το παιδικό δωμάτιο, να ζητήσετε τη γνώμη του παιδιού σας. Είναι καλό να συμμετέχει στη διαμόρφωση του δωματίου του γιατί έτσι θα το χαρεί περισσότερο.