Διακόσμηση Κήπου / Διακόσμηση Κουζίνας

Εμπνευστείτε διακόσμηση για το κήπο σας από τα top trends

Pictured: Summer Classics Regent Collection Lounge Chairs + Ottoman

 

Ανάλογα με τη περιοχής σας, το φθινόπωρο, η άνοιξη και το καλοκαίρι, είναι οι κατάλληλες εποχές για να περνάτε το χρόνο σας στην αυλή. Και καθώς η τάση διακοσμείτε την αυλή σας σαν μια επέκταση του σπιτιού σας, συνεχίζει, νέα έπιπλα βγαίνουν συνεχώς, ακόμη και αν αναζητάτε υφάσματα ανθεκτικά  σε καιρικές συνθήκες, αξεσουάρ και άλλα.

Above: Summer Classics White Label, Ocean Collection

 

Ποιότητα

Το να προσαρμόσετε τη διακόσμηση σας με βάση τα χρώματα της φύσης, να κάνετε χώρο για τραπέζι καθώς και να κάνετε μια λειτουργική διάταξη δωματίων, είναι μόνο μερικές από τις παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπ όψιν όταν σχεδιάζετε τον εξωτερικό σας χώρο.

Χρώμα

Όταν επιλέγετε χρώμα, δεν υπάρχει όριο. Εκτός από το κλασικό μπεζ, υπάρχουν πάρα πολλές πηγές στη φύση από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε χρώματα. Εάν έχετε πισίνα, οι μπλε αποχρώσεις του νερού, μπορούν να προσφέρουν μια ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε, συγκεκριμένα οι κλασική παλέτα μπλε-λευκού παραμένει μια ισχυρή τάση τόσο για το εσωτερικό όσο για το εξωτερικό του σπιτιού.  Ένας ακόμα ωραίος συνδυασμός είναι το λευκό-μαύρο με λίγες πινελιές χρώματος.

Above: Summer Classics Woodlawn collection

 

Λειτουργικότητα

Η λειτουργικότητα παίζει σίγουρα κύριο ρόλο στο σχεδιασμό της διακόσμησης σας. Ο καιρός που υπήρχε μόνο ένα κάθισμα στη πίσω αυλή, έχει περάσει. Πλέον οι περισσότεροι ζητούν να εκμεταλλευτούν όλο τους το χώρο. Σαλόνι εξωτερικού χώρου, καμπάνες, μπαρ και μονάδες τηλεόρασης / ψυχαγωγίας.

Υλικά

Τα υλικά είναι ένα επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι. Συχνά, επιθυμούμε η διακόσμηση της αυλής μας να συμβαδίζει με το του σπιτιού μας. Λοιπόν, γίνεται. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για έπιπλα και αξεσουάρ! Είτε το στυλ σας είναι παραδοσιακό, μοντέρνο ή κάτι ενδιάμεσο, υπάρχει λύση για όλους.                                   Μη ξεχάσετε τα αξεσουάρ, σκαμπό κήπου, πολύχρωμες γλάστρες και μαξιλάρια με περίτεχνα σχέδια.

Above: Wendy Jane Pillows

Summer Classics White Label, Malta Collection

 

Φέρτε το μέσα έξω

Τα έπιπλα για ένα εξωτερικό καταφύγιο, είναι παρόμοια με αυτά για ένα εσωτερικό, καθώς η λειτουργικότητα παραμένει η ίδια. Ένας έξυπνος τρόπος είναι τα ίδια τραπεζάκια πολλαπλών μεγεθών. Μπορείτε να τα χωρίσετε και να τα χρησιμοποιήσετε το καθένα για διαφορετική χρήση.

Displayed: Summer Classics Peninsula collection

 

Οι κήποι με Tuscan style τείνουν να ενσωματώνουν το υλικό της πέτρας, μια μεσογειακή παλέτα φυτών, τετραγωνισμένοι φράχτες από φυτά, πέτρινα και μοναδικά παγκάκια ή ξεχωριστές καρέκλες. Τα χαρακτηριστικά ενός αγγλικού κήπου περιλαμβάνουν μικρές λιμνούλες, βότσαλα και παγκάκια, ενώ  οι τροπικοί κήποι συμπεριλαμβάνουν τροπικά φυτά, φοίνικες, αιώρες και ροτέν έπιπλα κήπου.

Οι κλασικοί γαλλικοί κήποι έχουν στοιχεία όπως birdbaths, χαλίκια και σιδερένια παγκάκια.

Και για το τέλος στο παραθαλάσσιο στυλ κήπων,  χρησιμοποιούν πολλά καθίσματα, θαλάσσια φυτά και ξύλινα έπιπλα.

Όποιο στυλ και να διαλέξετε, δημιουργήστε ένα χώρο προσωπικό αλλά και ιδιαίτερο!

 

 

 

Πηγή: https://summerclassics.com/blog/designer-outdoor-furniture-trends/