Διακόσμηση Κουζίνας

30 υπέροχες ιδέες και χρώματα για την κουζίνα σας

Ναυτικό μπλε:

Λευκά πατώματα και πάγκοι θα ξεχωρίσουν μέσα σε ένα δωμάτιο. Το χρώμα ίσως να μοιάζει με μάυρο, αλλά στην πραγματικότητα είναι σκούρο μπλε.

Γκρι

 

Λευκό

Πολύ συχνά το λευκό επιλέγεται για τα παράθυρα, όμως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να αναβαθμίσετε τοίχους από ξύλο.

Πράσινο

Μπορείτε να κρύψετε μια μικρή και κουραστική κουζίνα, βάφοντας όλο το χώρο με ένα έντονο χρώμα όπως το πράσινο, ακόμα και το ψυγείο.

Χρώματα παραλίας

Εάν αγαπάτε τη θάλασσα τότε τα κατάλληλα χρώματα είναι τα μπλε το γκρι και το καφέ.

Κόκκινο

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια δόση ενέργειας χρησιμοποιώντας ένα ζωντανό κόκκινο για τους τοίχους και λευκά ντουλάπια.

Γκρι 

Το γκρι είναι ένα χρώμα που δημιουργεί τη ψευδαίσθηση των σκιάσεων το οποίο κάνει πιο ήπιο το περιβάλλον.

Μαύρο Glossy

Το γυαλιστερό μαύρο χρώμα είναι  ένα εντυπωσιακό χρώμα. Το glossy τελείωμα αντανακλά το φως, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.

Λευκό του χαρτιού

Φέρτε φυσικές υφές με τόνους του γκρι. Είναι ένα χρώμα ζωντανό και ήρεμο και τις ηλιόλουστες μέρες ίσως και να θυμίζει λίγο ένα ελαφρύ μπλε.

Pale Powder

Εάν θέλετε κάτι καθαρό και φυσικό αλλά πιο ενδιαφέρον από το λευκό, δοκιμάστε το.

Το διακριτικό αυτό χρώμα, δίνει μια αίσθηση άνεσης στο χώρο, αλλά συνεχίζει να παραμένει παραδοσιακό στυλ αν αυτό επιθυμείτε.

Βαθύ μπλε

Μπορείτε να κάνετε το πάτωμα σας μπλε και να το συνδυάσετε με κόκκινο και λευκό για να κάνετε ένα καλοκαιρινό και θαλασσινό στυλ.

Τιρκουάζ

Ένα ζωντανό χρώμα που προσφέρει ζωντανή και δροσερή διάθεση.

Σκούρο γκρι

Το χρώμα αυτό ανάλογα με το δωμάτιο δημιουργεί διαφορετική αίσθηση. Εάν  ο χώρος είναι σκοτεινός και σε σκιερό μέρος, τότε ίσως και να θυμίζει μαύρο, όμως όταν το χτυπάει το φως γίνεται  πιο φωτεινό.

Ψυχρό πράσινο της μέντας

Ένας ψυχρός τόνος του πράσινου της μέντας, κολακεύει ότι συναντήσει. Αφήστε το αν βγάλει την ένταση του, κρατώντας τον υπόλοιπο χώρο σε απλούς τόνους. Μια σίγουρη λύση είναι ο συνδυασμός μαύρο-άσπρο.

Σκούρο καφέ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρώμα στα ντουλάπια σας και να κάνετε λευκούς τοίχους και λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση extra χώρου.

Πηγή: https://www.housebeautiful.com/room-decorating/kitchens/g1566/best-kitchen-paint-colors/