μοντέρνα-κρεβατοκάμαρα-3

Όταν πρόκειται για μοντέρνες κρεβατοκάμαρες τα εναλλακτικά σχέδια και οι επιλογές είναι ατελείωτες! Γιαυτό το να πάρετε μια απόφαση πολλές φορές μπορεί να αποδειχτεί πολύ σκληρή διαδικασία. Αποφασίσαμε λοιπόν να σας διευκολύνουμε (ή να σας μπερδέψουμε περισσότερο;) και σας παρουσιάζουμε 30 μοντέρνες κρεβατοκάμαρες που βρήκαμε και θα μπορούσαν να είναι το σημείο εκκίνησης για τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας στο δικό σας σπίτι.

Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες

Τα μεγάλα παράθυρα είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία, με θέα φυσικά κάποιο όμορφο τοπίο. Το ντεκόρ από ξύλο δημιουργεί μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, γιαυτό και ίσως κάποια από τα υπνοδωμάτια που σας παρουσιάζουμε θυμίζουν εξοχικό σπίτι. Επιλέξαμε επίσης κάποια θεματικά δωμάτια με κυρίαρχα χρώματα το άσπρο και το μαύρο. Άλλα κοινά χαρακτηριστικά των δωματίων είναι τα μεγάλα κρεβάτια, ενδιαφέροντα κομοδίνα, έργα ζωγραφικής και πίνακες, λουλούδια και πολύχρωμες ταπετσαρίες.

Η δική σας μοντέρνα κρεβατοκάμαρα

Αν έχετε μια μοντέρνα κρεβατοκάμαρα και θέλετε να την μοιραστείτε μαζί μας στείλτε μας φωτογραφίες και τα σχόλια σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Με μεγάλη μας χαρά θα την δημοσιεύσουμε και είμαστε σίγουροι πως οι αναγνώστες μας θα την λατρέψουν!

Φυσικά μη ξεχνάτε πως στην μπορείτε να δείτε περισσότερα για την κρεβατοκάμαρα στην κατηγορία Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας.

30 προτάσεις μοντέρνες κρεβατοκάμαρες