Διακόσμηση Ιδέες

14 τρόποι να διακοσμήσετε το χώρο σας με χρυσές λεπτομέρειες

Χρυσές λεπτομέρειες σε όλα τα δωμάτια

Αν τόσο καιρό φοβόσασταν αν χρησιμοποιήσετε το χρυσό χρώμα γιατί το θεωρούσατε πολύ τολμηρό ή επειδή δεν θέλατε να αναμείξετε διάφορα μέταλλα στο σπίτι σας, ξανά σκεφτείτε το. Διακοσμώντας με μεταλλικές λεπτομέρειες, ειδικά  με χρυσό, είναι μια από τις πιο ισχυρές τάσεις τον τελευταίο καιρό και θα δείτε πως τελικά είναι εύκολο να προσθέσετε λίγη “λάμψη”  =στο σπίτι σας, χωρίς να το υπερφορτώσετε.

Αναβαθμίστε τα υδραυλικά σας

Έχετε ένα παλιό μπάνιο με εκτεθειμένο υδραυλικό σύστημα; Η blogger  Lovely Indeed, μας δείχνει πως με ένα σπρέι μπορούμε να αναβαθμίσουμε το χώρο μας. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, από τον vintage νεροχύτη, μέχρι τον χρυσό καθρέφτη. Επιλέξτε ένα σπρέι ιδικό για μέταλλα και αναβαθμίστε το χώρο σας μέσα σε ένα απόγευμα.

Μια λαμπερή βιβλιοθήκη

Αυτή η βιβλιοθήκη δείχνει πολυτελής και ακριβή, αλλά στη πραγματικότητα κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο δείχνει. Σε άλλο παράδειγμα του χρυσού σπρέι, οποιαδήποτε απλή μεταλλική βιβλιοθήκη μπορεί να μετατραπεί εύκολα.

Ποιος να το πίστευε ότι το χαρτόνι θα ήταν τόσο πολυτελές;

Δεν είστε σίγουροι αν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε βάφοντας ολόκληρη βιβλιοθήκη; Αυτοί οι απλοί χρυσοί ορθοστάτες, είναι μια πάρα πολύ όμορφη εναλλακτική λύση. Το καλύτερο μέρος αυτής της κατασκευής, είναι πως χωρίς δεν θα σπαταλήσετε χρήματα γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόνια από κουτιά που δεν θα πετούσατε.

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες

Αυτή η υπέροχη γαμήλια φωτογραφία που έχετε, αξίζει ένα πριγκιπικό περίγραμμα. Βουτήξτε μία φθηνή κορνίζα μέσα σε χρυσή μπογιά, για ένα εύκολο και αριστοκρατικό αποτέλεσμα.  Αν νοιώθετε πως θέλετε μια extra λάμψη, προσθέστε και λίγο χρυσό glitter.

 

Έντονο χρυσό

Το φωτιστικό του υπνοδωματίου σας, είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός ωραία διακοσμημένου και άνετου υπνοδωματίου. Είναι πολύ γοητευτικοί οι χώροι που τολμούν να γίνουν διαφορετικοί και αυτό το δωμάτιο δεν είναι η εξαίρεση. Αν όμως αυτός ο πολυέλαιος είναι υπερβολικός για εσάς, μπορείτε να χρωματίσετε ένα απλό κρεμαστό φωτιστικό ή ένα φωτιστικό οροφής.

Δώστε λάμψη στο καροτσάκι-μπαρ

Σήμερα όλα τα κομψά διακοσμημένα σπίτια, έχουν ένα μικρό καροτσάκι μπαρ. Ενώ υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια, δεν μπορούμε να αρνηθούμε την ομορφιά από αυτό το εκθαμβωτικό μπαρ. Μπορείτε να προσθέσετε και κάποια κομμάτια αυτοκόλλητης ταπετσαρίας με σχέδιο μάρμαρο και το μπαρ σας θα δείχνει το λιγότερο πολυτελές.

Μικρές λεπτομέρειες χρυσού

Αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές με πρωταγωνιστή το χρυσό, μπορείτε να βάψετε μερικά φύλλα χρυσά ή κάποιο κεραμικό βάζο για μια chic διακόσμηση, που θα ταιριάξει με ό,τι λουλούδια προσθέσετε.

Ένα φανταστικό μπάνιο

Αν δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε χρυσά φωτιστικά για το μπάνιο σας, αυτό το παράδειγμα θα σας αλλάξει τη γνώμη. Αυτό το εξαιρετικό μπάνιο, δείχνει chic με τις χρυσές λεπτομέρειες, αλλά όχι από την κορυφή. Τα χρυσά εξαρτήματα, αναδεικνύονται πολύ ωραία με σχεδόν όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων, αλλά ο πιο εντυπωσιακός είναι με το λευκό και το μαύρο, όπως βλέπουμε και παρακάτω.

Μεσαιωνική λάμψη

Αυτός ο μικρός καθρέφτης ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους χώρους και θα δώσει χαρακτήρα σε ένα τοίχο εισόδου ή πάνω από κάποιο καναπέ.

Βάση τηλεόρασης

Κάντε στο τραπεζάκι σας  μια ανακαίνιση προσθέτοντας μικρές πινελιές χρυσού. Βάψτε οποιαδήποτε μεταλλικά εξαρτήματα, για να τα εκσυγχρονίσετε

Βασιλικά σκαμπό

Αυτά τα εξαιρετικά χρυσά σκαμπό, είναι ένας εξαιρετική εναλλακτική αντί για  χρώμιο ή αλουμίνιο και ένας έξυπνος τρόπος να αποτρέψετε ένα χώρο από το να δείχνει άδειος.

Ένα κλασσικό τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ

Αυτό το παλιό τραπεζάκι δίπλα από τον καναπέ, δείχνει γυαλισμένο και μπορεί να λειτουργήσει πολύ όμορφα σε όλους τους χώρους.

Ένα ίχνος χρυσού

Μπορεί να μην σκεφτήκατε τις ράβδους των κουρτινών, αλλά είναι ένα αντικείμενο που μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα και να ανανεώσει αμέσως το χώρο.

 

Πηγή: https://www.thespruce.com/decorate-with-gold-finishes-4156688