Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Φτιάξε ένα ονειρικό πειρατικό παιδικό δωμάτιο!

Και ποιο αγόρι δεν θα ήθελε ένα πειρατικό παιδικό δωμάτιο με κύριο θέμα τις περιπέτειες θρυλικών πειρατών και κουρσάρων;

Πειρατές, γαλέρες-κρεβάτια, πειρατικό κρεβάτι καράβι, χάρτες και σεντούκια θησαυρών θα εξάψουν τη φαντασία του κάθε παιδιού και θα το οδηγήσουν σε ατέλειωτες χαρούμενες περιπέτειες. 

Διαμορφώστε ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο για τα αγόρια σας, από ξύλο και διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα τρελάνουν ακόμα και τους ενήλικες!

Πειρατικά παιδικά κρεβάτια 

Φτιάξτε ένα καταπληκτικό και εντυπωσιακό δωμάτιο μόνο για αγόρια, για μικρούς και μεγάλους χώρους, που συνδυάζει το σκούρο ξύλο σαν να είναι ταλαιπωρημένο και παλαιωμένο από την αλμύρα της θάλασσας. Ένα κρεβάτι πειρατικό πλοίο με καμπαράδες, με δερμάτινα χερούλια, με τυπωμένους χάρτες και φιγούρες πειρατών, με τυπωμένη τη σημαία των πειρατών, με κανόνια και πανιά… όλα όσα μπορεί να έχει ένα πειρατικό καράβι, σαν να είναι αληθινό.

Το παιδικό κρεβάτι πειρατικό καράβι της σειράς BLACK PIRATE ξεχωρίζει σε ένα παιδικό δωμάτιο και… δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πειρατικές γαλέρες των θρυλικών πειρατών! Πλέει στα όνειρα του κάθε παιδιού με ανοιχτά πανιά και κανόνια και είναι έτοιμο να κουρσέψει τα πέρατα των θαλασσών.

Το παραπάνω πειρατικό παιδικό κρεβάτι μπαούλο με δερμάτινο κεφαλάρι είναι ιδανικό λόγω του μεγάλου αποθηκευτικού χώρου κάτω από το κρεβάτι, ο οποίος εξυπηρετεί πάρα πολύ και τις μαμάδες, εκτός από τους μικρούς πειρατές! Ως γνωστόν ποτέ δε φτάνουν οι ντουλάπες του σπιτιού. Μπορείτε να αποθηκεύσετε παπλώματα, κουβέρτες, μαξιλάρια και διάφορα άλλα μικρά και μεγάλα αντικείμενα.
Το κρεβάτι μπαούλο είναι ένα κρεβάτι που μπορεί το παιδί να  το χαρεί μέχρι τα νεανικά του χρόνια.

Αν συνυπάρχουν δύο μικροί πειρατές στο δωμάτιο τότε ιδανική είναι η παραπάνω παιδική κουκέτα από μασίφ ξύλο. Ο μοναδικός και καινοτόμος σχεδιασμός της επιτρέπει να τη διαχωρίσετε σε 2 μονά κρεβάτια με μια πολύ απλή κίνηση και να ξαναγίνει κουκέτα, όποτε εσείς το θελήσετε! Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε το δωμάτιο των μικρών πειρατών σας, ανάλογα με τις ανάγκες τους και τη διάθεση τους για αλλαγή σε δύο μονά κρεβάτια!

Πειρατικό παιδικό κομοδίνο

Ένα εντυπωσιακό παιδικό κομοδίνο με δυο συρτάρια που θα λατρέψει ο μικρός σας πειρατής! Κάθε μικρός πειρατής οφείλει να έχει το δικό του σεντούκι διακοσμημένο με λουκέτο για να φυλάει τους δικούς του θησαυρούς.

Πειρατικά παιδικά παπλώματα

Παιδικό κάλυμμα κρεβατιού σε καφέ απόχρωση, που σε συνδυασμό με τη μαύρη σημαία των πειρατών και το κόκκινο χρώμα ταιριάζει απόλυτα και ολοκληρώνει το δωμάτιο με τη θεματική ενότητα πειρατές. Τα παιδιά θα λατρέψουν τη μαλακή υφή του καλύμματος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λεπτό πάπλωμα την Άνοιξη και το Φθινόπωρο!

Παιδικό σετ παπλωματοθήκης για πειρατές! Περιλαμβάνει παπλωματοθήκη, κατωσέντονο και μαξιλαροθήκη. Το σχέδιό του παραπέμπει σε ναυτικά ταξίδια και ατέλειωτες πειρατικές περιπέτειες.

Πειρατικά παιδικά γραφεία

Ένα παιδικό γραφείο που ακολουθεί τη θεματική ενότητα των πειρατών και συναρπάζει,  καθώς έχει τη μορφή ενός καρχαρία με δύο πελώρια μάτια, ένα στόμα ανοιχτό με κοφτερά δόντια και φώτα που “ανάβουν” στα δόντια, έτοιμος να κατασπαράξει ότι βρει μπροστά του. Αλλά, οι μικροί πειρατές μας βρίσκουν τρόπο να τον ακινητοποιήσουν και προσηλώνονται στο διάβασμα,  για να γίνουν και αυτοί κάποια μέρα σπουδαίοι ήρωες της καθημερινότητας μας!

Ένα πειρατικό παιδικό γραφείο με βιβλιοθήκη! Με το χάρτη του θησαυρού στην πλάτη του γραφείου, τον πολύ άνετο χώρο για μελέτη και διάβασμα, τα συρτάρια, την ευρύχωρη βιβλιοθήκη που είναι κατάλληλη για να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης, ενώ θα μπορέσει να οργανώσει τους χάρτες (βιβλία) και τα σύνεργα (σχολικά) του για τη μεγάλη περιπέτεια της μάθησης!

Παιδική βιβλιοθήκη για πειρατές

Η ξύλινη πειρατική παιδική βιβλιοθήκη θα είναι ένα στολίδι στο δωμάτιο, του παιδιού-έφηβου. Η φιγούρα του πειρατή στην πλάτη της βιβλιοθήκης μας θυμίζει την αποστολή μας. Να γεμίσουμε όλα τα ράφια της βιβλιοθήκης με πολλά βιβλία και αντικείμενα, τακτοποιημένα και ταξινομημένα,  έτσι ώστε να είναι βοηθοί μας στο υπέροχο ταξίδι της μάθησης και της ανακάλυψης.

Πειρατικό σεντούκι σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο

Πειρατικό ξύλινο σεντούκι – παιδικό σκαμπό. Ένα υπέροχο σκαμπό για το παιδικό δωμάτιο, με καπάκι που ανοίγει και λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος παιχνιδιών του παιδιού. Με τυπωμένο το μυστικό χάρτη θησαυρού, τα αγόρια – πειρατές θα ξεκουράζονται πάνω του και θα αφηγούνται στους φίλους τους τις δικές τους περιπέτειες και ιστορίες.

Παιδική πειρατική συρταριέρα

Μια εξαιρετική παιδική συρταριέρα με 4 βαθιά και ευρύχωρα συρτάρια με δερμάτινα χερούλια. Ο καλύτερος τρόπος να ταξινομήσετε με ευκολία τα παιδικά ρούχα. Στα πλαϊνά διακρίνονται τα μεταλλικά χερούλια και η σφραγίδα, που παραπέμπουν… σε πειρατικό σεντούκι!

Παιδική ντουλάπα για πειρατές

Μια εντυπωσιακή παιδική και εφηβική πειρατική ντουλάπα για αγόρια. Διαθέτει πολλά ράφια, εσωτερικά συρτάρια και άνετο χώρο για κρεμαστά ρούχα. Η φιγούρα του πειρατή στο εσωτερικό της ντουλάπας κάνει τη διαφορά και την έμφαση που δίνει η εταιρεία Cilek στην κάθε λεπτομέρεια. Εξωτερικά η ντουλάπα είναι διακοσμημένη με το σύμβολο της πειρατικής σημαίας, ενώ τα δερμάτινα χερούλια της δεσπόζουν και χαρίζουν κύρος και αρχοντιά.

Παιδικές πειρατικές κουρτίνες

Έτοιμη παιδική εσωτερική κουρτίνα σε διαστάσεις 1,40 Χ 2,60. Μια αέρινη κουρτίνα με πειρατικό μοτίβο που αφήνει το φως του ήλιου να γεμίσει διακριτικά το δωμάτιο!

Παιδικά φωτιστικά για πειρατές

Παιδικό φωτιστικό οροφής με μοναδικές λεπτομέρειες και παπαγάλο(!) που θα δώσει πειρατικό αέρα στο δωμάτιο του παιδιού και θα ολοκληρώσει τη διακόσμηση του δωματίου με θέμα του πειρατές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Συνδυάστε το με το επιτραπέζιο φωτιστικό παρακάτω για άψογο πειρατικό αποτέλεσμα!

Φωτιστικό επιτραπέζιο – πορτατίφ με πειρατικό design και μοναδικές λεπτομέρειες – όταν φωτίσει το δωμάτιο, προσδίδει μυστήριο στο χώρο του μικρού πειρατή.

Πηγή : decoration.gr