Διακόσμηση Μπάνιου

Η ντουζιέρα στο μπάνιο και ιδέες διακόσμησης της

Ντουζιέρα Μπάνιου 3

Τα σύγχρονα μπάνια, διαθέτουν συχνά εκτός από μπανιέρα, και επιπλέον ντουζιέρα, ή πολλά από αυτά μόνο ντουζιέρα με πολυτελείς καμπίνες μπάνιου που αποτελούνται από ανθεκτικό υλικό.

Οι ντουζιέρες είναι καλυμμένες γύρω-γύρω από γυαλί, και το μέγεθός τους είναι συνήθως 90×90, αλλά είναι εύκολο να προσαρμοστούν ανάλογα με το μέγεθος, την διακόσμηση του μπάνιου καθώς και τις επιλογές σας μέσα σε αυτό, και μπορούν ακόμη και να φιλοξενήσουν έναν πάγκο καθίσματος κάτω απ’ το ντουζ.

Ντουζιέρα Μπάνιου 1

Πόρτες και κουρτίνες ντουζιέρας μπάνιου

Οι ντουζιέρες στο μπάνιο, μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα. Η περίμετρός τους, κατασκευάζεται από απλό διαφανές ή αδιάφανο γυαλί, μα υπάρχουν και επιλογές όπως χαραγμένο γυαλί με σχέδια, που μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στο μπάνιο σας.

Μια στερεά πόρτα ντουζιέρας ή οι κουρτίνες της σε έντονα χρώματα και σχέδια μπορούν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στο χώρο και τη διακόσμηση του μπάνιου σας. Για τα μικρότερα μπάνια, επιλέξτε μια απλή πόρτα ντουζ από γυαλί ή μια κουρτίνα του ντουζ που μπορεί να τραβηχτεί προς τα πίσω, όταν η ντουζιέρα δεν θα είναι σε χρήση, για να προσθέσετε χώρο στο μπάνιο. Ενώ οι πτυσσόμενες πόρτες δίνουν κομψότητα, είναι πιθανό και να λάβουν πολύ χώρο σε ένα μικρό μπάνιο.

Ντουζιέρα Μπάνιου 2

 

Καμπίνες ντουζιέρας και τρόπος επιλογής τους

Κομψές και μοντέρνες καμπίνες ντουζιέρας, έχουν γίνει η τελευταία μόδα στο μπάνιο και πρώτες σε επιλογές για ανακαινίσεις. Οι ντουζιέρες στο μπάνιο, αντικαθιστούν την παραδοσιακή έννοια της μπανιέρας και ανοίγουν χώρο ενώ παράλληλα προσφέρουν μια αίσθηση οικειότητας στην διακόσμηση του μπάνιου σας. Σιγά-σιγά, η παραδοσιακή καμπίνα ντουζιέρας με τη συρόμενη γυάλινη πόρτα ή μια κουρτίνα, εξελίχθηκε σε διάφορες άλλες επιλογές, όπως πόρτες του ντουζ χωρίς περίβλημα ή με περιβλήματα ιδιαίτερα καλαίσθητα για τον χώρο αλλά και εύκολα στον καθαρισμό.

Οι υπερσύγχρονες καμπίνες ντουζ που μέσα τους η αίσθηση είναι ευάερη, είναι διαθέσιμες ως καμπίνες ντουζ χωρίς περίβλημα ή με γυαλί με μια παγωμένη γωνία, και μπορείτε να τις επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα υλικά. Οι ντουζιέρες στο μπάνιο, εξελίσσονται σε διαχρονικά κομψά κομμάτια που είναι εύκολο να διατηρηθούν.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του μπάνιου, εφ’ όσον κάποια στιγμή αργότερα θελήσετε να αλλάξετε την διακόσμηση του μπάνιου σας, περιλαμβάνουν πολυτελείς καμπίνες ντουζ που είναι λειτουργικές, καλαίσθητες και εύκολες στην αναπροσαρμογή.

Ντουζιέρα Μπάνιου 4

Συνδυάστε την ντουζιέρα με το υπόλοιπο μπάνιο σας

Καινοτόμες και στυλιζαρισμένες ντουζιέρες μπάνιου είναι διαθέσιμες σε μια ευρεία γκάμα με στυλ διακόσμησης για δυναμικές επιλογές. Το βασικό θέμα στο μπάνιο στις μέρες μας, είναι ένας πιο ανοιχτός χώρος, και τα σαφή γυάλινα ντουζ με μια καλή κατασκευή και ακρίβεια είναι ένα κομβικό σημείο γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Η κομψή και εξαιρετικά σύγχρονη επιλογή της ντουζιέρας για λουτρό, συνδυάζεται με πατώματα και πλακάκια στο μπάνιο, έργα τέχνης και αξεσουάρ μπάνιου που μπορούν να δώσουν μια επίσημη ή καθημερινή εμφάνιση. Οι τελευταίες τεχνολογίες, έχουν καταστήσει δυνατό η απόφαση για ντουζιέρα στο μπάνιο να συνοδεύεται με διάφορες άλλες διαθέσιμες επιλογές, όπως ηλεκτρικό ντουζ με ατμό και καμπίνες ντουζ που προσφέρουν άνεση και χαλάρωση.

Ντουζιέρα Μπάνιου 5

Η κορυφαία επιλογή ντουζιέρας με καμπίνα, αντικαθιστά το τυπικό λουτρό και κάνει στα αξεσουάρ του μπάνιου ευκολότερο να ταιριάζουν με τον σκελετό από γυαλί του ντουζ σας.