Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες: νέα tips διακόσμησης

monterna-krevatokamara

Θέλετε ο χώρος σας να είναι σύγχρονος, ιδιαίτερος και να έχει προσωπικότητα. Δεν είναι δύσκολο. Μπορείτε  πολύ εύκολα να διαμορφώσετε ένα υπνοδωμάτιο που να έχει έναν μοναδικό χαρακτήρα και τη δική σας πινελιά με μικρά απλά βήματα. Δείτε παρακάτω τα απαραίτητα έπιπλα αλλά και τα must διακοσμητικά tips για μοντέρνες κρεβατοκάμαρες που εντυπωσιάζουν.

Καναπές κρεβάτι

Ο καναπές από μόνος του είναι ένα πολύ χρήσιμο έπιπλο και παράλληλα ένα casual στοιχείο διακόσμησης για τις μοντέρνες κρεβατοκάμαρες. Ως καναπές κρεβάτι καλύπτει πολλές ανάγκες ταυτόχρονα. Είναι τέλειος για τον ύπνο, ενώ υποδέχεται και όλους τους επισκέπτες του… υπνοδωματίου σας. Παράλληλα ως καναπές σας γλιτώνει χώρο κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο συμμαζεμένο, ενώ δίνει και ένα urban feeling στο χώρο. Προτιμήστε έναν τύπο καναπέ κρεβάτι που ανοιγοκλείνει εύκολα για να μην κουράζεστε από τη διαδικασία. Φροντίστε επίσης το κάλυμμα να είναι σκουρόχρωμο και να πλένεται στο πλυντήριο.

Μαξιλάρες κάτω

Κρεβάτια πήρατε, ντουλάπες διαλέξατε, αγοράσατε και κομοδίνα, όμως τίποτε από αυτά δεν δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο. Οι νέες τάσεις στις μοντέρνες κρεβατοκάμαρες προστάζουν για μεγάλες άνετες μαξιλάρες στο πάτωμα. Οι μαξιλάρες κάνουν κάθε χώρο να δείχνει πιο ανέμελος και χαλαρός. Διαλέξτε 2-3 μεγάλες μαξιλάρες με έντονα χρώματα και χαρούμενα σχέδια και δείτε τις να κλέβουν την παράσταση μέσα στο υπνοδωμάτιο!

Πολλά μικρά χαλιά

Οι μοντέρνες κρεβατοκάμαρες λέγονται μοντέρνες γιατί δεν ακολουθούν τα παλιά παραδοσιακά πρότυπα. Αν λοιπόν θέλετε να διαμορφώσετε το υπνοδωμάτιο με ένα σύγχρονο φρέσκο στυλ τότε αγοράστε χαλιά ακολουθώντας μία εντελώς διαφορετική λογική. Αντί να επιλέξετε ένα μεγάλο και καλό βαρύ χαλί όπως επέλεγαν παλιά, επιλέξτε μερικά μικρά χαλιά σε διάφορα σχέδια και σχήματα. Τα πολλά μικρά χαλιά θα κάνουν πιο εύκολο και τον καθαρισμό του δωματίου αλλά και την αλλαγή θέσεων των επίπλων μέσα στο δωμάτιο. Τα μικρά χαλιά μπορεί να είναι σε λωρίδες/ορθογώνια ή σε σχήμα κύκλου. Προτιμήστε τα και δείτε αμέσως την κρεβατοκάμαρα να δείχνει ιδιαίτερη και μοντέρνα!

Πίνακες στο πάτωμα

Είναι τολμηρό αλλά αν το επιχειρήσετε θα έχετε ένα υπνοδωμάτιο που θα θέλουν να το αντιγράψουν όλοι! Καλά τα κομοδίνα και τα φωτιστικά κρεβατοκάμαρας αλλά η νέα τάση στα υπνοδωμάτια είναι μία… πολύ ανατρεπτική: βάλτε πίνακες στο πάτωμα. Ναι στο πάτωμα! Επιλέξτε δύο τρεις πίνακες μεσαίου μεγέθους ή έναν μεγάλο, με κάποιο σχέδιο που σας εκφράζει. Μην τους κρεμάσετε στον τοίχο. Αφήστε αυτές τις επιφάνειες ελεύθερες. Αντίθετα τοποθετήστε τους πίνακες κάτω, στο πάτωμα. Αμέσως ο χώρος θα αλλάξει οπτική και θα δείχνει ιντελεκτουέλ. Τολμήστε λοιπόν και θα δείτε τους φίλους σας να έρχονται σε εσάς για συμβουλές και ιδέες για μοντέρνες κρεβατοκάμαρες!

Όποιες εφαρμογές και αν επιλέξετε να θυμάστε πως οι μοντέρνες κρεβατοκάμαρες έχουν ένα μόνο χαρακτηριστικό. Είναι πρωτοπόρες. Γι’ αυτό μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέες ιδέες διακόσμησης. Ο τολμών νικά!