Αν και είμαστε σίγουρα fans της αέρινης, λευκής κρεβατοκάμαρας, υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε: την dark και sexy ατμόσφαιρα μιας μαύρης κρεβατοκάμαρας. Κι όμως, αυτό το κατά τ’ άλλα moody χρώμα, μπορεί να μεταμορφώσει τους χώρους σας προσδίδοντας πολυτέλεια και υψηλή αισθητική!

Αντί να αποφεύγετε την τόλμη του, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα πιο σκούρο στοιχείο στην κρεβατοκάμαρά σας που μπορεί να κάνει τον χώρο σας να φαίνεται ακόμα και πιο φωτεινός από ό,τι φαντάζεστε. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων «αγκαλιάζουν» αυτήν τη φρέσκια, μοντέρνα πρόταση και αποκαλύπτουν τρόπους για να την ενσωματώσουμε στο υπνοδωμάτιό μας.

Ανακαλύψτε, παρακάτω, κάποιες black bedrooms’ ideas που θα σας ενθουσιάσουν!

Ισορροπία μαύρου και λευκού

1-Yjpbx.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον κλασικό συνδυασμό μαύρου και λευκού. Αυτά τα χρώματα μπορεί να είναι αντίθετα, αλλά μαζί αποτελούν μια εξαιρετική παλέτα για την κρεβατοκάμαρα όταν συνδυάζονται με τα neutrals. Οι βαθιές, πλούσιες αποχρώσεις από τον μαύρο τοίχο με έμφαση σε αυτό το υπνοδωμάτιο έρχονται σε αντίθεση με τα φωτεινά παράθυρα και τα κλινοσκεπάσματα για μια πιο cool ατμόσφαιρα. Είναι γειωμένο, αλλά και αναζωογονητικό – όλα τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε χώρο ύπνου!

Ενσωματώστε τόνους κοσμήματος

2-XYosF.jpg

Για μια πρόταση εμπνευσμένη από την Art Deco, επιλέξτε ανάλογα χρώματα για να προσθέσετε «ζωντάνια» στο μαύρο υπνοδωμάτιό σας. Ένα βελούδινο πράσινο κεφαλάρι, ένας κίτρινος πάγκος, vintage φώτα και luxurious σεντόνια είναι σίγουροι τρόποι για να νιώσετε ότι ζείτε την πολυτελή ζωή. Προσθέστε animal print, και δεν θα θέλετε ποτέ να φύγετε από την προσωπική σας όαση.

Μη λέτε «όχι» στη ρουστίκ αισθητική

5.jpg

Ακόμα και ένα υπνοδωμάτιο με farmhouse αισθητική μπορεί να αναβαθμιστεί με μαύρες πινελιές, και αυτός ο χώρος είναι η απόδειξη. Αν είστε fan της ρουστίκ διακόσμησης, συνδυάστε τους μαύρους τοίχους με παλαιωμένο ξύλο και φυσικά στοιχεία σχεδιασμού για απόλυτη επιτυχία. Η υφή είναι το «κλειδί»: Τα μαλακά σεντόνια και παπλώματα για layering, συνδυασμένα με αντίστοιχα μαξιλάρια και ένα γούνινο υποπόδιο δένουν αυτόν τον χώρο.

«Αγκαλιάστε» το εκλεκτικιστικό στιλ

5-QiFNF.jpg

Αναβαθμίστε το εκλεκτικό σας γούστο, συνδυάζοντας κοσμικές υφές, υλικά και διακοσμητικά στοιχεία με μαύρους τοίχους στο υπνοδωμάτιό σας. Με άφθονο φως και πολύχρωμες πινελιές, αυτό το υπνοδωμάτιο κάθε άλλο παρά σκοτεινό είναι. Ένας μικρός τοίχος που θυμίζει γκαλερί, ένα δερμάτινο κεφαλάρι και λινά κλινοσκεπάσματα ξεχωρίζουν σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα με μοντέρνα μεταλλικά κομμάτια για ένα πρωτότυπο twist.

Επενδύστε στο coziness του μαύρου

6-6qY8V.jpg

Ο απαλός φωτισμός, οι ζεστές υφές ξύλου και τα άνετα σεντόνια και παπλώματα κάνουν αυτόν τον χώρο ένα ονειρεμένο μέρος για να χαλαρώσετε. Το μαύρο μπορεί να μην είναι το πρώτο χρώμα που σας έρχεται στο μυαλό για έναν φιλόξενο χώρο, αλλά αυτό αυτή η διακόσμηση αποδεικνύει ότι είναι εφικτό. Φωτίστε τα σκούρα χρώματα με ζεστές απλίκες στιλ Edison και πλούσιες, γήινες αποχρώσεις.

Πηγή: Mydomaine.com