Διακόσμηση Κήπου / Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Ένας Χριστουγεννιάτικος κήπος!

xristougenniatikos-kipos

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που το στόλισμα του δέντρου κυριαρχεί μέσα στα σπίτια των περισσότερων. Οπότε, είναι καιρός για να στολιστούν και τα φυσικά δέντρα και φυτά που υπάρχουν στον κήπο. Ετοιμαστείτε λοιπόν κατάλληλα για τη διακόσμηση του κήπου σας ανάλογα με τις δυνατότητες του σπιτιού σας.

Christmas-Yard-Decorations-1

Κήπος με πολλά φυτά

Εάν υπάρχουν δέντρα και φυτά, το σκηνικό είναι το καταλληλότερο για μια Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Φωτίστε με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και φωτάκια τις κρυφές γωνιές και τα μουντά χρώματα και προσθέστε γιορτινές φιγούρες και αντικείμενα που αναβοσβήνουν, όπως για παράδειγμα ένα έλκηθρο με έλατα: τόσο απλά, έχετε δημιουργήσει απευθείας ένα κλίμα γιορτινό!

Αν κάνετε μια έρευνα θα βρείτε ακόμη και τα πιο απίθανα σχέδια να κυκλοφορούν ως φωτεινά αντικείμενα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του κήπου. Όσον αφορά τα φώτα και τα λαμπάκια, υπάρχουν επίσης πάρα πολλές ιδέες σε χρώματα, σχέδια και στυλ. Τα πιο κλασικά είναι τα άσπρα φωτάκια ή τα πολύχρωμα που αναβοσβήνουν.

Φυτά γεμάτα… Χριστούγεννα

Φυτά γεμάτα… Χριστούγεννα

 

Τα λουλούδια και τα φυτά είναι ένας φυσικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον κήπο σας τα Χριστούγεννα. Κάθε σπίτι με κήπο μπορεί να βάλει σε αυτόν όμορφα λουλούδια ή να διακοσμήσει τα ήδη υπάρχοντα. Οι γιρλάντες και τα στεφάνια λειτουργούν εξίσου όμορφα και αναδεικνύουν ζεστασιά!

Αυτή η γιορτινή εποχή του χρόνου, είναι επίσης και η προτιμότερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο χρώμα στο έπακρο. Κρεμάστε μπάλες και κόκκινες κορδέλες στα δέντρα, αγοράστε λαμπάκια σε διάφορα χρώματα, και διακοσμήστε τα κάνοντας τον περίγυρο τους.

Με μια πιο απλή ματιά

Εάν τα πολλά αντικείμενα δεν είναι του χαρακτήρα σας, κρατήστε μόνο τα φωτάκια. Για να δώσετε έμφαση σε κάτι, αρκεί να στολίσετε γύρω από αυτό. Οπότε μην φοβάστε να δώσετε θέμα στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του κήπου σας, ακόμα κι αν δε θέλετε να τον φορτώσετε με πολλά πράγματα!

Με μια πιο απλή ματιά

Αναδείξτε τη γιορτινή διάθεση και δοκιμάστε ιδέες διακόσμησης που θα φέρουν τα Χριστούγεννα στον κήπο σας και θα χρησιμοποιήσουν τον χώρο του πρασίνου στο έπακρο!