Αν θέλετε να φτιάξετε το σπίτι σας αλλά δεν έχετε ιδιαίτερη έμπνευση και θέλετε μια μικρή βοήθεια, εμείς θα σας βοηθήσουμε και θα σας δείξουμε ιδέες που θα σας παρακινήσουν να βγάλετε όλη τη δημιουργικότητά σας από μέσα σας.

Μίνιμαλ Σε γενικές γραμμές τα περισσότερα εργένικα σπίτια καλό είναι να είναι μίνιμαλ. Ο λόγος είναι πως η μίνιμαλ αντρική διακόσμηση συνήθως είναι πιο ασφαλής επιλογή. Ξεκινήστε λοιπόν με μίνιμαλ διακόσμηση και ενισχύστε σιγά-σιγά με άλλα στοιχεία. Ένας απλός καναπές μπορεί εύκολα στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους διακόσμηση.

Γραφείο Αν έχετε κάποια μικρή γωνία και δεν ξέρετε τι να την κάνετε ή πώς να τη διακοσμήσετε στο σπίτι σας, τότε φτιάξτε ένα γραφείο. Το γραφείο πάντα δείχνει σέξι σε ένα εργένικο σπίτι. Επιπλέον, δείχνει πως είστε «σοβαρός» άνθρωπος (ακόμα και αν δεν είστε) και πως έχετε σίγουρα κάποια αξιοπρεπή δουλειά.

Μπάνιο Το μπάνιο σε ένα εργένικο σπίτι είναι μεγάλο στοίχημα. Όποια γυναίκα και αν επισκεφτεί το σπιτικό σας θα τρέξει στο μπάνιο για να ελέγξει με τι περίπτωση άνδρα έχει να κάνει. Αν στο μπάνιο σας επικρατεί το χάος δύσκολα θα ρίξετε τη συγκεκριμένη γυναίκα στο κρεβάτι. Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με τα υπερβολικά εργένικα σπίτια αρκεί να είναι όσο το δυνατόν πιο τακτικά.

Πολυτέλεια Μια μικρή πινελιά πολυτέλειας κάνει πάντα τη διαφορά. Τοποθετήστε στο μπάνιο σας ένα καλάθι ή ένα δίσκο και βάλτε πάνω μια ακριβή κολόνια, το ρολόι σας και ένα ωραίο after shave. Το δόλωμα θα τσιμπήσει σίγουρα.

Κεριά Μπορεί να θεωρείτε τα κεριά ένα γυναικείο διακοσμητικό αλλά κάνετε λάθος. Υπάρχουν ένα σωρό κεριά σε μίνιμαλ σχέδια που θα δημιουργήσουν την πρέπουσα ατμόσφαιρα για φλερτ και οτιδήποτε άλλο…

Γκρι-Μπλε Αν δεν ξέρετε τι χρώματα να επιλέξετε για την κρεβατοκάμαρά σας, τότε επιλέξτε την ασφαλή επιλογή που είναι το γκρι και το μπλε. Κάτι θα ήξερε ο Mr. Christian Grey με τις 50 αποχρώσεις του.

Ταπετσαρία Μια ωραία ταπετσαρία για εργένικα σπίτια είναι αυτή με τον παγκόσμιο χάρτη. Επιλέξτε ένα vintage σχέδιο και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία θα δώσει στιλ στον χώρο σας και θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εσάς να διακοσμήσετε τον υπόλοιπο χώρο έχοντας σαν background τη συγκεκριμένη ταπετσαρία.

Ράφια Μια ωραία πινελιά για τα ράφια που θα καρφώσετε στον τοίχο σας είναι να προσθέσετε παλιές δερμάτινες ζώνες. Αυτή η λεπτομέρεια είναι φανταστική και δίνει άλλο τόνο σε ένα εργένικο σπίτι.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε το εργένικο σπίτι σας. Να θυμάστε να κρατάτε όσο γίνεται τις ισορροπίες και να μην το παρακάνετε με την εργένικη διακόσμηση. Για παράδειγμα, μια Harley μηχανή στη μέση του σαλονιού είναι υπερβολή, ένας ωραίος δερμάτινος καφέ καναπές, όμως, δεν είναι καθόλου. Επιλέξτε με μέτρο όλα όσα θα βάλετε στο σπίτι σας και προτιμήστε τη μίνιμαλ διακόσμηση για σίγουρη επιτυχία.

Πηγή : spirossoulis.gr