Στη διακόσμηση παιδικού δωματίου θα συναντήσετε πολλές επιλογές για το παιδικό κάθισμα. Άλλες είναι πιο πρακτικές, άλλες πιο αναπαυτικές και άλλες απλά πιο… κουλ!

Δείτε όλα τα είδη που προσφέρει η αγορά σήμερα και κάντε την έξυπνη επιλογή για εσάς και το παιδί σας.

παιδικό-κάθισμα

Παιδικό σκαμπό, το πολυμήχανο!

Χωράει παντού! Το παιδικό σκαμπό είναι και πολύ όμορφο και πολύ εξυπηρετικό.Δίνει μία νότα ανεμελιάς στο παιδικό δωμάτιο καθώς θα το βρείτε σε πολλά μοντέρνα σχέδια και χρώματα που ενθουσιάζουν τα παιδιά. Σκεφτείτε επίσης σε πόσα παιδικά πάρτυ θα το χρειαστείτε για τους μικρούς φίλους του παιδιού σας. Επίσης το παιδικό κάθισμα σκαμπό, λόγω των μικρών διαστάσεών του, αποθηκεύεται πανεύκολα. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ανακλινόμενο ώστε να το μαζεύετε σε μία άκρη, ή εάν είναι σταθερό, μπορεί το ίδιο να αποτελέσει αποθηκευτικό χώρο. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά σκαμπό με ειδικό άνοιγμα στην επιφάνειά τους, τα οποία εκμεταλλεύονται τον εσωτερικό τους χώρο για αποθήκευση πολλών λογιών παιδικών αντικειμένων.

Παιδικό σκαμπό 1 Παιδικό σκαμπό 2 Παιδικό σκαμπό 3

Πουφ

Κοσμοαγαπημένο! Το παιδικό πουφ είναι το πιο αναπαυτικό της κατηγορίας. Τα παιδιά ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες συνηθίζουν να παίζουν κάτω, πάνω στο παιδικό χαλί. Για να διασφαλίσετε την υγεία τους, χρησιμοποιήστε μεγάλες μαξιλάρες-πουφ, τα οποία εκτός από πολύ αναπαυτικά, είναι και πολύ κουλ!

Το παιδικό κάθισμα πουφ είναι ένα σύγχρονο στοιχείο διακόσμησης που κάνει κάθε δωμάτιο να φαίνεται πιο χαλαρό, φιλικό και ζεστό. Διαλέξτε το σε εντυπωσιακά φωτεινά χρώματα ή με παιδικά σχέδια που αρέσουν στο παιδί σας. Θα σας βολέψει τόσο που σίγουρα θα το δανειστείτε κάποια στιγμή κι εσείς!

Παιδικό πουφ

Παιδικό κάθισμα γραφείου

Υπάρχουν πολλά αλλά ποιο να διαλέξετε. Το παιδικό κάθισμα γραφείου πρέπει να είναι οπωσδήποτε ανατομικό για να εξασφαλίζει τη σωστή στάση σώματος του παιδιού όταν αυτό διαβάζει. Εάν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας προτιμήστε ένα παιδικό κάθισμα γραφείου το οποίο να  επιτρέπει τη μετατροπή ύψους της καρέκλας αλλά και να δίνει επιλογές στην κλίση της πλάτης του καθίσματος. Επίσης στο εμπόριο θα βρείτε και πολλές ειδικές καρέκλες με ροδάκια που βοηθούν την κίνηση του παιδιού στο παιδικό γραφείο.

Παιδικό κάθισμα γραφείου

Πολυθρόνα

Αν έχετε τον χώρο, γιατί να μην τον εκμεταλλευτείτε; Η πολυθρόνα είναι το παιδικό κάθισμα που δεν ξέρατε ότι χρειάζεστε! Τα πρώτα χρόνια του παιδιού σας η πολυθρόνα θα φιλοξενεί εσάς για τις αμέτρητες φορές που θα χρειαστεί να του διαβάσετε παραμύθια, να παίξετε μαζί του ή απλά να το καθησυχάσετε όταν αυτό έχει ανήσυχο ύπνο. Όσο περνούν τα χρόνια και το παιδί μεγαλώνει, η πολυθρόνα στο παιδικό δωμάτιο θα αποκτά όλο και περισσότερη αξία. Η πολυθρόνα θα φιλοξενεί φίλους και συμμαθητές του παιδιού σας όταν θα το επισκέπτονται για παρέα ή διάβασμα. Επιλέξτε λοιπόν μία πολυθρόνα από μαλακό ύφασμα, με κάλυμμα που αλλάζει εύκολα και κατά προτίμηση σε σκούρο χρώμα ώστε να μην χρειάζεται να το καθαρίζετε πολύ τακτικά.

Αφού ρίξατε μια ματιά λοιπόν στο παιδικό κάθισμα και τα είδη του, ελέγξτε το budget σας και βουρ στην αγορά!