Γράφουν για εμάς

Τραπεζαρίες inart: μοντέρνες vs παραδοσιακές

Οι τραπεζαρίες που ανακαλύπτουμε στη συλλογή της inart αποτυπώνουν μία μεγάλη γκάμα σχεδίων που αγκαλιάζουν κάθε στυλ διακόσμησης. Το μοντέρνο και το παραδοσιακό στυλ δημιουργούνται μέσα από επιλεγμένα υλικά, σύγχρονα αλλά και κλασικά, με φίνες λεπτομέρειες ή καθαρές γραμμές και σε χρώματα που δημιουργούν μοναδικούς χώρους που ξεχωρίζουν, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Ανακαλύψτε 2 υπέροχες προτάσεις σε μοντέρνες και παραδοσιακές τραπεζαρίες και δημιουργήστε τον χώρο σας στο στυλ που επιθυμείτε.

Μοντέρνες τραπεζαρίες

Οι μοντέρνες τραπεζαρίες με την υπογραφή της inart υιοθετούν ξεκάθαρες σχεδιαστικές, λιτές γραμμές που εντυπωσιάζουν μέσα από την απλότητά τους. Παραδοσιακά υλικά συνδυάζονται με σύγχρονα ενώ και χρώματα που θεωρούσαμε κλασικά –όπως του ξύλου- δένουν με πιο τολμηρούς τόνους –το μαύρο- δημιουργώντας μία μοντέρνα αντίθεση. Οι καρέκλες που συνδυάζονται με τις μοντέρνες τραπεζαρίες δεν είναι απλά στοιχεία τις σύνθεσης αλλά αποτελούν ιδιαίτερα κομμάτια που ξεχωρίζουν από μόνα τους. Οι σχεδιαστές της inart επιλέγουν καρέκλες σε έντονα χρώματα που δίνουν χρώμα στον χώρο και κάνουν ακόμη μεγαλύτερη την αντίθεση –όπως κίτρινο και γκρι- που χαρίζει την αίσθηση του μοντέρνου.

Παραδοσιακές τραπεζαρίες

Οι παραδοσιακές τραπεζαρίες της inart αγκαλιάζουν τα κορυφαία, κλασικά υλικά στα οποία επενδύουν γενιές και γενιές. Ξύλινο τραπέζι σε ορθογώνιο σχήμα με υπέροχες ανάγλυφες λεπτομέρειες στις βάσεις του δημιουργούν το κεντρικό στοιχείο της τραπεζαρίας που τιμά μια ρομαντική, παρελθοντική εποχή. Η καρέκλα σε κλασικό στυλ και το παγκάκι που υποδέχονται τους επισκέπτες της τραπεζαρίας, συνεισφέρουν αρμονικά στη δημιουργία της ρομαντικής αίσθησης του κλασικού, ολοκληρώνοντας μία σύνθεση που αποτελεί διαχρονική αξία για κάθε χώρο.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε έπιπλα και τραπεζαρίες inart στο www.inart.com