Αρχιτεκτονική Κτιρίων

Το υπέροχο οικογενειακό σπίτι του φωτογράφου Derek Swalwell

Εάν ζήσεις μια ζωή φωτογραφίζοντας τις πιο εκπληκτικές αρχιτεκτονικές από όλο τον κόσμο, πως μπορείς μετά να αποφασίσεις ποια θα είναι η διακόσμηση του δικού σου σπιτιού; Πως μπορείς ακόμη να ξεχωρίσεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι όχι από όλες αυτές τις επιρροές, τις επιλογές και τις τάσεις.

Για τον  Derek Swalwell, έναν από τους πιο αξιοσέβαστους φωτογράφους αρχιτεκτονικής της Αυστραλίας και τη σύντροφο του, τη στυλίστρια  Georgia Young, το να σχεδιάσουν το σπίτι των ονείρων τους, είχε να κάνει με την εμπιστοσύνη που θα έδειχναν σε κάποιους ανθρώπους. Αντί να βασιστούν μόνο στην 20ετή εμπειρία τους, το ζευγάρι προσέλαβε την  Kennedy Nolan, για να δημιουργήσει ένα φωτεινό, προσωπικό αλλά και χαρούμενο σπίτι, για να το μοιραστούν με τη κόρη τους, Mia.

      


 

 

 

Με μια εμπειρία 20 χρόνων ο  Derek Swalwell, είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους φωτογράφους της Αυστραλίας, καθώς, εκτιμήθηκε για την ικανότητα του να απαθανατίζει κάποια από τα πιο αξιοθαύμαστα αρχιτεκτονικά χτισμένα κτίρια. Ο Derek συναρπάζεται με την αρχιτεκτονική και το δομημένο περιβάλλον τόσο στην Αυστραλία, όσο και στο εξωτερικό.

Η φωτεινότητα και η ειλικρίνεια του σπιτιού του, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο περιβάλλον για ένα φωτογράφο, ο οποίος είναι μόνιμα απασχολημένος με το να απαθανατίζει τη ποιότητα του φωτός στη δουλειά του. Και το ταλέντο της Georgia στο styling,  είναι εμφανές σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Το σπίτι ισορροπεί. Στερεά υλικά (όπως τούβλα), σκυρόδερμα και μασίφ ξύλο, με χαρούμενα και φωτεινά χρώματα. «Αισθάνομαι άνετα, αλλά σταθερά», λέει ολοκληρώνοντας ο Derek, το οποίο ακούγεται σαν το τέλειο οικογενειακό σπίτι σε εμάς!

 

Πηγή: https://thedesignfiles.net/2018/05/derek-swalwell-elsternwick/