Διακόσμηση Κουζίνας

Τι να κάνετε αν δεν έχετε χώρο για τραπεζαρία

Αναδιπλούμενο τραπέζι:

Η σχεδιάστρια Danielle Armstrong, εγκατέστησε ένα επιτοίχιο τραπέζι στη κουζίνα της για να εξοικονομήσει χώρο. Μπορείτε να κρατάτε κάπου κοντά και τις ανάλογες αναδιπλούμενες καρέκλες.

 

Συρόμενα τραπέζια

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τραπέζι όπου ανοίγει και κλείνει όποτε το χρειάζεστε, ανάμεσα από τα συρτάρια.

 

Γωνία καφέ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσαρμόσετε την ατμόσφαιρα του αγαπημένου σας καφέ, μέσα στο σπίτι σας. Εάν δεν έχετε χώρο για τραπεζαρία, μπορείτε να προσθέσετε μια ξύλινη μπάρα στο παράθυρο σας και να το συνδυάσετε με καρέκλες σε έντονο χρώμα.

 

Κρυφό τραπέζι

Το τραπέζι σε αυτό το χώρο, σχεδιάστηκε μέσα στα ντουλάπια. Μπορείτε να το τραβήξετε έξω ολόκληρο  ανά πάσα στιγμή και να το χρησιμοποιήσετε σε όποιο χώρο του σπιτιού το χρειάζεστε.

 

Τραπέζι μέσα στο τοίχο

Αυτό το τραπέζι που “ξεπετάγεται” από το τοίχο, μπορεί να θυμίσει τα γνωστά κρεβάτια μέσα από τον τοίχο, που τα χρησιμοποιούμε για εξοικονόμηση χώρου. Εάν φτιάξετε και ράφια εφαπτόμενα μέσα στο τοίχο δίπλα από το τραπέζι, τότε θα έχετε δημιουργήσει ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων.

 

Καναπές

Μια έξυπνη λύση για μια μικρή γωνία, είναι να τοποθετήσετε ένα μικρό καναπεδάκι στη κουζίνα σας. Αυτόματα ια δημιουργήσει μια άνετη ατμόσφαιρα τραπεζαρίας. Σε αυτή τη κουζίνα, η Lindsey Coral Harper πρόσθεσε ένα καναπέ με μοτίβα και ένα λεμονί τραπέζι.

 

Μικροσκοπικό τραπέζι

Ένα μικρό τραπέζι μπορεί να λειτουργήσει αν δεν έχετε καθόλου χώρο για τραπεζαρία.

 

Επέκταση νησίδας κουζίνας

Κάντε τη νησίδα της κουζίνας σας λειτουργική. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή επέκταση εάν έχετε νησίδα και να τοποθετήσετε ένα τραπέζι για να έχετε περισσότερο χώρο να κάθεστε με την οικογένεια σας. Μια καλή ιδέα θα ήταν να δημιουργήσετε ένα συρόμενο τραπέζι, οπού θα βγαίνει από τη νησίδα όποτε το χρειάζεστε.

 

Πηγή: https://www.housebeautiful.com/room-decorating/dining-rooms/g2267/no-dining-room-solutions/