Διακόσμηση Ιδέες

4 εύκολοι τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι σας με θέμα πάρτι στο κήπο

Θα σας ενδιέφερε να δείτε 4 εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα υπαίθριο πάρτι  το καλοκαίρι; Στους περισσότερους αρέσει να περνούν το καλοκαίρι τους στο κήπο, σωστά; Όμως δεν έχουν όλοι αυλή, οπότε θα σας δείξουμε πώς να κάνετε ένα υπαίθριο πάρτι μέσα στο σπίτι σας.

1.Ξεκινήστε με λουλούδια και κλαδιά

Πρώτα πρώτα, μπορείτε να κόψετε κάποια κλαδιά και λουλούδια της επιλογής σας και να τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα ψηλό βάζο.

2.Απλά τραπεζομάντηλα

Για μια πιο φυσική εμφάνιση, διαλέξτε λευκά πιάτα και μικρά ποτήρια. Τα γυάλινα ποτήρια θα προσθέσουν καλοκαιρινή γοητεία στο τραπέζι σας. Δοκιμάστε επίσης και κάποιες μικρές πράσινες λεπτομέρειες, για να θυμίζει ακόμη περισσότερο υπαίθριο πάρτι.

3.Οικονομική και όμορφη διακόσμηση τοίχου

Ακόμη μία εύκολη, οικονομική και γρήγορη ιδέα, είναι η διακόσμηση του τοίχου. Ψάξτε μέσα στα αγαπημένα σας περιοδικά για φωτογραφίες με πράσινο και με θέμα τον κήπο και κολλήστε τις φωτογραφίες που θα επιλέξετε στο τοίχο σας με λίγη ταινία. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας μεγάλος πράσινος πίνακας, που θα δίνει έμφαση στο θέμα του πάρτι σας.

4.Χαρακτηριστικό καλοκαιρινό ποτό / απεριτίφ

Στη συνέχεια τι θα λέγατε ένα καλοκαιρινό ποτό με ροδάκινο, θυμάρι και σαμπούκο; Θα μπορούσατε να βάλετε λίγο σιρόπι σαμπούκου μέσα σε μια κανάτα, μετά να ρίξετε μερικές φέτες ροδάκινου, θυμάρι και φρέσκο σαμπούκο. Προσθέστε κρασί και ανθρακούχο νερό και είναι έτοιμο το καλοκαιρινό σας ποτό.

 

Πηγή: https://www.decor8blog.com/blog/2018/6/8/4-simple-ways-to-decorate-for-a-garden-party-at-home