Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Η αποκάλυψη μιας τολμηρά διακοσμημένης κρεβατοκάμαρας + Πώς να αναμείξετε χρώματα και μοτίβα σαν επαγγελματίας

Σε αυτό το υπνοδωμάτιο, χρησιμοποιήθηκαν έντονα χρώματα και πολλαπλά μοτίβα και όμως ταίριαξαν απόλυτα. Δεν είναι βέβαια πάντα κάτι εύκολο να γίνει, όμως με λίγη προσπάθεια θα έχετε και εσείς ένα όμορφο αποτέλεσμα.

 

 

Το να μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα μοτίβα και έντονα χρώματα χωρίς να κάνετε το χώρο κουραστικό, είναι μια ισορροπημένη ενέργεια. Συγκεκριμένα, σε αυτό το χώρο επιλέχθηκε ένα πολύ έντονο μοτίβο γα το κρεβάτι, σε ουδέτερες αποχρώσεις,όπως το μαύρο και το λευκό. Αναδεικνύεται υπέροχα με τους έντονους μπλε τοίχους, χωρίς να το κάνει να μοιάζει αλλόκοτο.

 

 

Το κλειδί είναι να υπάρχει απόλυτη ισορροπία.

Ένα ζήτημα εδώ, είναι να εξισορροπηθούν τα έντονα μοτίβα με τα συμπαγή χρώματα, ώστε να ξεκουράζει το μάτι.  Επίσης, μια συμβουλή είναι να κρατήσετε είτε τα χρώματα είτε τα μοτίβα σε ουδέτερους τόνους για να δημιουργηθεί μια σωστή αντίθεση μεταξύ αυτών των 2 στοιχείων.

 

 

Το μυστικό για να αναμείξετε διαφορετικά μοτίβα χωρίς ο χώρος να μοιάζει πολύ φορτωμένος, είναι να επιλέξετε μοτίβα από την ίδια χρωματική παλέτα και ποικιλία.

Σε αυτό το δωμάτιο συνδυάστηκαν μοτίβα σε μαύρους και λευκούς τόνους, όπως το χαλί έχει κυματισμούς, ενώ το ύφασμα του κρεβατιού είναι σε animal print με μικρότερη κλίμακα σε σχέση με το χαλί. Επειδή και τα δυο κινούνται  στα χρώματα του λευκού και του μαύρου, δίνουν ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες ιδέες, για να πετύχετε και σεις αυτή τη διακόσμηση.

 

 

Πηγή: http://www.nicolegibbonsstyle.com/2017/10/bold-bedroom-reveal-mix-color-pattern-like-boss.html