Διακόσμηση Ιδέες

8 Τρόποι να διακοσμήσετε το χώρο γύρω από τη τηλεόραση σας

  1. Ανακάτεψε τα!

Ο τοίχος μπορεί να έχει περισσότερα αντικείμενα εκτός από τη τηλεόραση, προσθέστε και άλλα κομμάτια που μπορεί να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δωματίου σου, κάτω, πάνω ή ακόμη και στα πλάγια.

Μπορείτε επίσης να βάψετε ένα έντονο χρώμα τον τοίχο ή να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία.

Οι τοίχοι αυτού του σπιτιού είναι ουδέτεροι, οπότε προστέθηκαν κάποια απροσδόκητα κομμάτια  δεξιά της τηλεόρασης.

  1. Πειραματιστείτε

Σε αυτό το χώρο  ο τοίχος διακοσμήθηκε με μοτίβο “L”, ώστε το μάτι να επικεντρώνεται στη τηλεόραση.

 

  1. Γίνετε τολμηροί

Όταν η τηλεόραση κλείνει, μετατρέπεται σε ένα μαύρο ορθογώνιο στο τοίχο. Προσθέτοντας τέχνη, η μαύρη ορθογώνια τηλεόραση γίνεται μέρος αυτής της γραφικής ομαδοποίησης και όχι το επίκεντρο γιατί η υπόλοιπη τέχνη είναι επίσης μαύρη και τολμηρή.

  1. Δημιουργήστε ένταση

Εδώ χρησιμοποιήθηκε μια μεγάλη εκτυπωμένη εικόνα, περίπου στο μέγεθος της τηλεόρασης, μόνο που τοποθετήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί κάποια ένταση και ανταγωνισμός, μαζί με το στοιχείο της ομοιομορφίας, κάνει αυτή την ένωση τόσο επιτυχημένη.

  1. Χρησιμοποιήστε περιττούς αριθμούς

Η διακόσμηση με περιττούς αριθμούς, μπορεί να βοηθήσει στις ομαδοποιήσεις. Για παράδειγμα, ομάδες των 3,5,7 κτ.λ Σε αυτή τη περίπτωση, η τηλεόραση ήταν μέρος την ομαδοποίησης , οπότε προστέθηκαν 4 κομμάτια στο τοίχο, ώστε να υπάρχουν συνολικά 5. Οι περιττοί αριθμοί είναι εξαιρετικοί, επειδή δεν αντιστοιχείς αυτόματα ζεύγη πραγμάτων, το οποίο είναι κοινό εάν δουλεύεις με ζυγούς αριθμούς.

  1. Προσθέστε εσωτερικό σημείο (επίκεντρο)

Ένας έξυπνος τρόπος να αποκτήσει στυλ ο χώρος, είναι η τέχνη και τα αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω στο γραφείο, να γίνουν τα σημεία εστίασης. Προστέθηκε ένας μεγάλος λευκός λακαρισμένος δίσκος, στοίβες βιβλίων, κεριά και άλλα αντικείμενα σε φυσικές αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, με μαύρες λεπτομέρειες. Αυτό δημιούργησε κατευθείαν μια γωνίτσα μέσα στο σπίτι, πολύ γαλήνια αλλά και ταυτόχρονα στιλάτη.

  1. Προσθέστε υφή

Η υφή “μαλακώνει” τον τοίχο και όλο το σύνολο, διότι είναι φτιαγμένο από ύφασμα και ξύλο και είναι   μια πολύ ελκυστική πινελιά. Όταν εμπλέκονται τα ηλεκτρονικά, είναι καλό να βρίσκουμε κάποια αντικείμενα με διάφορες υφές για να τα αναμείξουμε όλα μαζί.

  1. Συμπεριλάβετε πρόσθετες πηγές φωτός

Προστέθηκαν έξτρα  πηγές φωτός σε αυτό το σημείο του δωματίου, διότι ο σκοπός ήταν αυτή η γωνία να γίνει ζεστή και όμορφη, τη νύχτα όταν η τηλεόραση δεν λειτουργεί. Υπάρχουν κεριά και μία υπέροχη λάμπα, ώστε το δωμάτιο να έχει ισορροπία φωτός, όταν δεν λειτουργεί η τηλεόραση.

 

https://www.decor8blog.com/blog/2018/4/10/8-ways-to-decorate-around-a-flat-screen-tv