Διακόσμηση Ιδέες

50+ Καλοκαιρινές Διακοσμήσεις με Φυσικά στοιχεία-υλικά

Αποχρώσεις στους τόνους της θάλασσας και της άμμου σε συνδυασμό με λευκό,  αντικείμενα από ξύλο, γυαλί, ψάθα, σκοινί, λινάτσα, βαμβακερά υφάσματα και φυσικά λουλούδια-πρασινάδα. 

Ο συνδυασμός τους με κάποια αμιγώς καλοκαιρινά στοιχεία όπως φυσικά ή διακοσμητικά κοχύλια, βότσαλα και θαλασσόξυλα αποτελεί …αλάνθαστη συνταγή για πετυχημένες και καλαίσθητες εποχιακές διακοσμήσεις με ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό και όχι επιτηδευμένο και “βαρύ”, που θα προσθέσει στο σπίτι σας …άρωμα καλοκαιριού  με τον πιο όμορφο τρόπο, είτε τα χρησιμοποιήσετε σαν βασικά στοιχεία της συνολικής εποχιακής διακόσμησης ενός χώρου είτε δημιουργώντας καλοκαιρινές γωνιές. 


Με αντικείμενα από ψάθα όπως πχ κάθε μορφής καλάθια, ψάθινα καπέλα κλπ θα δημιουργήσετε πολύ εύκολα καλαίσθητες καλοκαιρινές διακοσμήσεις. 

Θαλασσόξυλα και κοχύλια, φυσικά ή διακοσμητικά,  είναι τα κατ΄ εξοχήν φυσικά στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού. 

Τα ξύλινα καραβάκια, κάθε μεγέθους, είναι από τα πιο όμορφα αντικείμενα για καλοκαιρινή διακόσμηση. 

Με γυάλινα αντικείμενα, διαφανή ή σε αποχρώσεις του μπλε και κάποια φυσικά στοιχεία όπως βότσαλα, κοχύλια κλπ θα δημιουργήσετε ιδιαίτερα καλαίσθητες συνθέσεις κατάλληλες για επιτραπέζιες διακοσμήσεις. 

Τόσο τα θαλασσόξυλα όσο και τα κοχύλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλών τύπων απλές κατασκευές, για καλοκαιρινές διακοσμήσεις εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων. 

Τα αερόφυτα είναι τα πιο κατάλληλα φυτά για να τα συμπεριλάβετε σε συνθέσεις μέσα σε γυάλες μαζί με καλοκαιρινά στοιχεία-αντικείμενα.

Σε ψάθινους, ξύλινους ή και μεταλλικούς δίσκους συγκεντρώστε βαζάκια με λουλούδια, θαλασσινά στοιχεία και ταιριαστά αντικείμενα σε καλοκαιρινό ύφος, δημιουργώντας με πολύ εύκολο τρόπο καλαίσθητες επιτραπέζιες συνθέσεις για κάθε χώρο του σπιτιού.