Διακόσμηση Ιδέες

5 απλά βήματα για να διοργανώσετε πάρτι στο σπίτι σας

 

  1. Τραπέζι με θέμα

Μια καλή επιλογή, θα ήταν να διαλέξετε τόνους του λευκού, διότι είναι  μια εύκολη πηγή, μάλιστα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λευκά σερβίτσια και κάποια λευκά βάζα στη συλλογή μας. Μπορείτε να αναμείξετε σχήματα και διάφορες υφές πολύ πιο εύκολα αν είναι όλα στον ίδιο τόνο χρώματος.

  1. Δωράκια οικοδεσπότη

Σκεφτείτε κάτι μικρό, συμβολικό να δώσετε στους επισκέπτες σας. Για να συνεχίσετε με το γεωμετρικό θέμα. Μπορείτε να διπλώσετε σκληρό χαρτί σε οκτάεδρο σχήμα, να τα διακοσμήσετε  και να τα τοποθετήσετε μέσα σε μικρά πιατάκια κέικ, ώστε κάθε καλεσμένος να πάρει το δικό του φεύγοντας.

  1. Λουλούδια

Λουλούδια με διάφορα και έντονα χρώματα, θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας στην ατμόσφαιρα, μιας και η υπόλοιπη διακόσμηση κυμαίνεται σε τόνους του λευκού.

 

 

  1. Διακόσμηση τοίχου

Μπορείτε να κάνετε για το τοίχο,  κάτι παρόμοιο  όπως και στο τραπέζι. Μερικά κομμάτια με γεωμετρικά σχήματα, μπορούν να ολοκληρώσουν τη διακόσμηση σας.

  1. Κέικ

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε ψητό που πρέπει να προετοιμάζετε όλη την ημέρα για τους καλεσμένους σας. Σκεφτείτε κάτι πιο πρακτικό, αλλά ταυτόχρονα σπιτικό και ιδιαίτερο. Ένα απλό κέικ με ένα ποτήρι καφέ ή τσάι  θα δημιουργήσει τη τέλεια ατμόσφαιρα για το πάρτι σας.

 

 

Πηγή:  https://www.decor8blog.com/blog/2018/2/16/5-easy-steps-to-host-a-lovely-little-party-at-home