Διακόσμηση Ιδέες

5 Ανοιξιάτικες τάσεις διακόσμησης που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Μετά από το χειμώνα, είμαστε έτοιμοι να μαζέψουμε τις κουβέρτες και τα παπλώματα μας και να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού μας.  Αν νοιώθετε και εσείς το ίδιο, δείτε παρακάτω έναν εύκολο οδηγό με τις καλύτερες τάσεις της άνοιξης. Το μυστικό είναι πως δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να φρεσκάρετε το χώρο σας. Αν σας αρέσει το μωσαϊκό, μπορείτε να το δοκιμάσετε με ένα σετ Σουβέρ. Ή εάν είστε πιο τολμηροί, διαλέξτε ένα έντονο χρώμα μπογιάς, καλέστε μερικούς φίλους και μετατρέψτε τους τοίχους σας από βαρετούς σε μοντέρνους, μέσα σε λίγες ώρες.

 

  1. Fringe

Fringe- Είναι μια τάση που δημιουργήθηκε από το πλήθος του Coachella. Από fringe μαξιλάρια, λάμπες μέχρι και  κουβερλί, χωρίς αμφιβολία εμπνευσμένα από όλα τα αγαπημένα κομμάτια που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες του Παρισιού το 2018, είναι ένας έξυπνος τρόπος να προσθέσεις παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στα αξεσουάρ του σπιτιού σου.

Images via Anthropologie / Urban Outfitters

  1. Terrazzo

Terrazzo- Είναι η πιο γνωστή τάση από τη δεκαετία του 1970, είναι έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή, σύμφωνα με το Pinterest και το Etsy. Τα πλακάκια Terrazzo, τα οποία περιλαμβάνουν μικρά κομμάτια από μάρμαρο, γυαλί, γρανίτη και χαλαζία, τα έχουμε δει να διακοσμούν μπάνια, εξωτερικούς χώρους ακόμη και σουβέρ, στο κόσμο του  Instagram.

Image via Play Associates

  1. Ultra Violet

Το απόλυτο χρώμα για το 2018, είναι το  Ultra Violet. Έντονο, δυναμικό και τολμηρό, αυτή η ζωντανή απόχρωση του μωβ, μπορεί να δώσει κατευθείαν μία δόση χρώματος στα μαξιλάρια του καναπέ ή στο χαλάκι του σαλονιού σας. Ή επιλέξτε τον πιο ρομαντικό δρόμο, και βάψτε τους τοίχους σας Ultra Violet και ολοκληρώστε τη διακόσμηση του χώρου σας με ένα δερμάτινο καναπέ και ένα ξύλινο τραπεζάκι.

Image via The Home Edit

  1. Οροφές Statement

Αυτή η εμπνευσμένη από το Instagram τάση, συχνά αναφερόμενη ως “Πέμπτος τοίχος”,  είναι σίγουρα κάτι που θα δούμε αυτή την εποχή. Κάποιοι επιλέγουν φωτεινά χρώματα για την οροφή τους, όπως είναι το πράσινο της μέντας, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να καθρεφτίσουν το χαρακτήρα τους μέσω των ιδιαίτερων βιομηχανικών φωτιστικών ή με έντονα μοτίβα.

Images via Courtney Burnett / 47 Park Avenue on MyDomain

  1. Χώροι ευεξίας

Φέρτε το Spa μέσα στο σπίτι σας σχεδιάζοντας έναν ήρεμο και συλλογιστικό χώρο, όπου θα μπορείτε να ξεφεύγετε από τη καθημερινότητα και να αφιερώνετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Ενσωματώστε φυσικές αποχρώσεις και αντικείμενα από φυσικά υλικά, ώστε να επεκτείνετε τα κύματα ευεξίας.

Εσείς τι θα προτιμούσατε για τη τέλεια απόδραση στο σπίτι;

Πηγή: https://www.laurelandwolf.com/blog/5-mood-lifting-spring-design-trends-youll-want-try-now/