Είσαι κι εσύ ένας από εμάς που ξημεροβραδιάζονται στο γραφείο; Αν ναι, σίγουρα χρειάζεσαι ένα περιβάλλον που να σε ευχαριστεί και να σε κινητοποιεί για να αποδώσεις στο μέγιστο βαθμό. Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρωματική επιλογή για το βάψιμο του γραφείου του σπιτιού έχει μεγάλη επίδραση στη νοητική λειτουργία του εγκεφάλου, καθώς κάποιοι συνδυασμοί χρωμάτων επιδρούν θετικά, ενώ κάποιοι άλλοι αρνητικά στη διάθεσή μας.

Το λευκό είναι ένα ευκολοσυνδύαστο χρώμα. Αν το ταιριάξεις με τα κατάλληλα χρώματα θα σου δημιουργήσουν αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν! Έχεις και εσύ κουραστεί με τις μονόχρωμες βαρετές επιλογές του γραφείου και θεωρείς ότι χρειάζεται ανανέωση; Είμαστε δίπλα σου για να σου προτείνουμε ιδέες για να διαλέξεις τον συνδυασμό χρωμάτων της δικής σου επαγγελματικής επιτυχίας!

10 top συνδυασμοί χρωμάτων για βάψιμο γραφείου!

#1. Λαχανί & Λευκό 

Το λαχανί είναι ένα χρώμα που θα σε τονώσει και θα σου δώσει ενέργεια για τη δουλειά σου. Το λευκό από την άλλη, είναι από τα χρώματα που προσφέρουν ασφάλεια, ισορροπία και διαύγεια, στοιχεία που είναι απαραίτητα για το εργασιακό σου περιβάλλον. 

συνδυασμοί χρωμάτων βάψιμο σπιτιού

#2. Καφέ & Λευκό 

Το λευκό με το καφέ είναι από τους κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς γραφείου που θα σου προσφέρουν σιγουριά και άνεση στον επαγγελματικό σου χώρο, άρα είναι και μια ελκυστική επιλογή για να διαλέξεις.

συνδυασμοί χρωμάτων βάψιμο γραφείου

#3. Ροδακινί & Λευκό

Το ροδακινί είναι από τα χρώματα που έχει αποδειχθεί ότι μας κάνουν πιο αισιόδοξους και συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσης. Έτσι, σε συνδυασμό με λευκό μπορεί να σε κάνουν να δεις το γραφείο σου με άλλο μάτι!

#4. Γκρι & Λευκό

Αν πάλι σου αρέσουν τα ουδέτερα και ήσυχα χρώματα χωρίς έντονες αντιθέσεις, τότε ο συνδυασμός γκρι λευκό θα είναι ιδανικός για σένα. Το γκρι είναι ένα χρώμα που εκφράζει την ηρεμία και την ανάγκη για απομόνωση. Αν λοιπόν το συνδυάσεις με το λευκό, θα έχεις τον τέλειο χρωματικό συνδυασμό!

#5. Λευκό & Μαύρο

Ένας all time classic συνδυασμός χρωμάτων που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο είναι το λευκό με το μαύρο. Αν έχεις ένα ευρύχωρο χώρο γραφείου και δεν φοβάσαι τα σκούρα χρώματα τότε αυτός ο συνδυασμός θα σε ενθουσιάσει!

#6. Μπλε & Λευκό

Το μπλε είναι ένα χρώμα το οποίο συμβολίζει την καθαρή σκέψη και τη λογική συμπεριφορά. Σε συνδυασμό με το λευκό, το οποίο εκφράζει ασφάλεια, θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το άγχος της δουλειάς.

#7. Φυστικί & Λευκό

Το φυστικί είναι ένα μοντέρνο χρώμα το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το λευκό. Όπως και πολλές άλλες αποχρώσεις του πράσινου, μας βοηθά να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα. Θα σου δημιουργήσει την αίσθηση της ηρεμίας και της μοντέρνας διάθεσης που χρειάζεται το γραφείο σου!

#8. Πορτοκαλί & Λευκό

Το πορτοκαλί είναι μια εκκεντρική χρωματική επιλογή. Ανήκει στα θερμά χρώματα και υπόσχεται να σου χαρίσει υποκίνηση, δημιουργικότητα και τον απαραίτητο ενθουσιασμό που χρειάζεσαι για να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου στο μέγιστο βαθμό.  

#9. Κόκκινο & Λευκό

Το κόκκινο είναι μια έντονη χρωματική επιλογή που ενισχύει την ενθάρρυνση και τη δημιουργικότητα. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, βάψε με κόκκινο ένα μέρος του λευκού τοίχου και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα. 

#10. Πετρόλ & Λευκό

Το πετρόλ είναι από τα top trends στην επιλογή χρώματος και έχει ταυτιστεί με την ενέργεια και τη δημιουργικότητα. Ο συνδυασμός με το λευκό μπορεί να σου δώσει τον αέρα αναζωογόνησης που χρειάζεται ο επαγγελματικός σου χώρος!