Διακόσμηση Ιδέες

Πίνακες και κάδρα: 10 ιδέες διακόσμησης χωρίς τρύπες στους τοίχους

Αν δεν θέλεις να κρεμάσεις τους καθρέφτες, μπορείς να τους εντάξεις στη διακόσμηση χωρίς να πιάσεις στα χέρια σου καρφιά και σφυριά. Το ίδιο ισχύει και με τα κάδρα ή τους πίνακες που έχεις, αλλά δεν θέλεις να δημιουργήσεις τρύπες στους τοίχους. Σου βρήκαμε τη λύση.

Αυτές οι 10 stylish ιδέες διακόσμησης που ανακαλύψαμε με μία αναζήτηση στον deco κόσμο του Pinterest, θα σε πείσουν πως τα κάδρα και οι πίνακες μπορούν να ανανεώσουν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο τη διακόσμηση και χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τρύπες στον τοίχο.

Κάδρα και πίνακες πάνω σε μακρόστενα έπιπλα

Ιδέα Νο. 1

Μπορείς να τοποθετήσεις κάδρα και πίνακες πάνω στο βοηθητικό έπιπλο που έχεις ανάμεσα στους καναπέδες, γιατί το φωτιστικό μόνο του είναι κάπως βαρετό.

Ιδέα Νο. 2

Εκμεταλλεύσου τον άδειο τοίχο πίσω από τα μακρόστενα έπιπλα, τοποθετώντας πάνω στην επιφάνειά τους μεγάλους πίνακες που δείχνουν ξεκάθαρα εντυπωσιακοί. Η παρακάτω φωτογραφία είναι η επιβεβαίωση που έψαχνες.

Οι πίνακες γεμίζουν το κενό ανάμεσα σε δυο καναπέδες στο σαλόνι

Ιδέα Νο. 3

Αν ανάμεσα στους καναπέδες δεν έχεις βοηθητικό έπιπλο, έχουμε βρει λύση και σε αυτήν την περίπτωση. Απλά τοποθετείς τον αγαπημένο σου, υπερμεγέθη πίνακα στον κενό χώρο μεταξύ των καναπέδων.

Ιδέα Νο. 4

Οι πίνακες και τα κάδρα μπορούν, επίσης, να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε κενό σημείο του σαλονιού, το οποίο δεν ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις. Σου βρήκαμε την πιο stylish λύση με τη βοήθεια του Pinterest.

Διακόσμηση με υπερμεγέθεις πίνακες πίσω από τον καναπέ

Ιδέα Νο. 5

Η πιο εύκολη λύση για να δώσεις extra διακοσμητικό χαρακτήρα στο σαλόνι σου, είναι να κρεμάσεις πίνακες και κάδρα. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Τι θα έλεγες να τα τοποθετήσεις πίσω από τον καναπέ σου, αντί να κάνεις τρύπες στους τοίχους που ενδεχομένως κάποια στιγμή στο μέλλον θα μετανιώσεις; Εμείς εγκρίνουμε.

Ιδέα Νο. 6

Και άλλη μια ιδέα σε παρόμοια λογική.

Διακόσμηση με κάδρα πάνω σε ράφια

Ιδέα Νο. 7

Εάν έχεις βαρεθεί τα διακοσμητικά αντικείμενα πάνω στα ράφια και θέλεις να κάνεις μια εύκολη αλλαγή που δεν θα κοστίσει ιδιαίτερα, μπορείς να τα αντικαταστήσεις με κάδρα και πίνακες. Τα ιδανικά items που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σου.

Ιδέα Νο. 8

Και ακόμα μια εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης με περισσότερα κάδρα, σε περισσότερα ράφια.

Κάδρα, πίνακες & βιβλία

Οι τρόποι να εντάξεις τα βιβλία της προσωπικής σου συλλογής στη διακόσμηση (αν οι ραφιέρες και η βιβλιοθήκη σου δεν έχουν άλλο διαθέσιμο χώρο) είναι πολλοί. Ήρθε οι ώρα να μπουν και οι πίνακες στο παιχνίδι!

Ιδέα Νο. 9

Μπορείς να τοποθετήσεις μερικά βιβλία και να δημιουργήσει στοίβες που θα στηρίξουν τους πίνακές σου ή και θα μπουν μπροστά από αυτούς, όπως μπορείς να δεις στην ιδέα Νο. 10 που ολοκληρώνει τη διακοσμητική λίστα.

Ιδέα Νο. 10

*ladylike.gr