Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας: μοντέλα για όλους!

Αν και δεν της δίνουμε μεγάλη σημασία, η ντουλάπα κρεβατοκάμαρας είναι ο πιο βασικός αποθηκευτικός χώρος του σπιτιού και ένα από τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας που βάζουν σε τάξη τη ζωή μας! Σε αυτήν βάζουμε όλα μας τα ρούχα, τσάντες, καπέλα και μικροαντικείμενα που έχουμε ανάγκη καθημερινά. Διαβάστε μερικά χρήσιμα tips που είναι καλό να έχετε στο νου σας πριν κάνετε την τελική σας επιλογή.

Nτουλάπα Kρεβατοκάμαρας

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας: διαστάσεις.

Είναι γνωστό. Όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο. Ιδιαίτερα για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, καμία ντουλάπα κρεβατοκάμαρας δεν είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα ρούχα. Να έχετε υπόψη σας ότι στην ντουλάπα ίσως χρειαστεί να τοποθετήσετε επίσης παπλώματα, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, ριχτάρια ακόμη και πετσέτες, αν οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού δεν προσφέρουν ικανοποιητικές λύσεις αποθήκευσης. Οπότε η επιλογή μίας ντουλάπας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέγεθος είναι επιβεβλημένη. Θα το δείτε και στην πράξη.

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας: καθρέφτης.

Αφού θα την αγοράσετε που θα την αγοράσετε, γιατί η ντουλάπα κρεβατοκάμαρας που θα επιλέξετε να μην δίνει λύσεις και σε άλλες σας ανάγκες; Αντί να δίνετε χρήματα για να αποκτήσετε αργότερα έναν εξτρά ολόσωμο καθρέφτη δωματίου, διαλέξτε απλά μία ντουλάπα που ολόκληρη ή μέρος της επιφάνειάς της καλύπτεται από καθρέφτη. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από χρήματα, γλιτώνετε και πολύτιμο χώρο από τους τοίχους του δωματίου σας, οι οποίοι είναι πλέον ελεύθεροι για διακόσμηση με κάδρα ή ότι άλλο σας αρέσει.

Ντουλάπα Κρεβατοκάμαρας με καθρέπτη

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας συρόμενη.

Είναι ιδανική για μικρά υπνοδωμάτια αλλά και για χώρους οι οποίοι είναι φορτωμένοι από πολλά έπιπλα. Η συρόμενη ντουλάπα κρεβατοκάμαρας μας γλιτώνει από το χώρο που θα καταλάμβανε το άνοιγμα της πόρτας μιας κλασικής ντουλάπας ενώ παράλληλα αφήνει περισσότερο χώρο για ελεύθερη κίνηση ή και για τα υπόλοιπα έπιπλα κρεβατοκάμαρας όπως το κομοδίνο, το μπουντουάρ και το κρεβάτι.

Φροντίστε μόνο κατά την αγορά της να ελέγξετε κατά πόσο η συρόμενη πόρτα είναι εύκολη προς χρήση και δεν μαγκώνει στο κλείσιμο. Πλέον στην αγορά εκτός από τις κλασικές συρόμενες ντουλάπες που ανοίγουν από αριστερά προς τα δεξιά και το αντίστροφο, υπάρχουν και αυτές που σύρονται από κάτω προς τα πάνω. Αν και δεν είναι τόσο βολικές καθώς απαιτούν περισσότερο κόπο για το άνοιγμά τους, είναι ότι πιο νέο και trendy στις ντουλάπες σήμερα.

Συρόμενη Ντουλάπα Κρεβατοκάμαρας

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας με συρτάρια.

Ούτε που το φαντάζεστε πόσο την χρειάζεστε. Η ντουλάπα κρεβατοκάμαρας με συρτάρια είναι ίσως πιο βολική από τη συμβατική. Εκτός από τον απαραίτητο χώρο για να κρεμάτε τα ρούχα σας, με εσωτερικά συρτάρια επιτρέπει τη σωστή αποθήκευση όλων των ρούχων και των παντελονιών που συνηθίζουμε να διπλώνουμε. Επίσης με τα εσωτερικά συρτάρια έχετε μία πιο σωστά οργανωμένη και τακτοποιημένη ντουλάπα ενώ γλιτώνετε χρήματα καθώς δεν χρειάζεται να αποκτήσετε πλέον συρταριέρα εξωτερική.

Ντουλάπα κρεβατοκάμαρας με συρτάρια

Η ντουλάπα κρεβατοκάμαρας πάντως είναι μία προσωπική επιλογή που βασίζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και στο γούστο σας. Καλές αγορές!