Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Μεταλλικά ή ξύλινα κρεβάτια; Ανακαλύψτε τις τάσεις της σεζόν!

Η ανανέωση της κρεβατοκάμαρας ξεκινάει πάντα από την επιλογή του πρωταγωνιστή του χώρου: το κρεβάτι! Οι επιλογές στο σχέδιό του βασίζονται στο υλικό κατασκευής του, ξύλο ή μέταλλο, με το κάθε ένα να προσθέτει διαφορετικά πλεονεκτήματα στην επιλογή σας. Μεταλλικά ή ξύλινα κρεβάτια λοιπόν; Ποια προτιμούν οι σχεδιαστές και οι άνθρωποι της διακόσμησης; Ποια πλεονεκτήματα χαρίζουν στον χώρο σας; Ανακαλύψτε τα μυστικά που μοιράστηκαν μαζί μας οι designers και διακοσμητές του pakketo πριν επιλέξετε!

Μεταλλικά κρεβάτια

Τα μεταλλικά κρεβάτια κάνουν δυναμικό comeback στις σύγχρονες κρεβατοκάμαρες. Η ανθεκτικότητα του υλικού κατασκευής τους τα έκανε ιδιαίτερα αγαπητά κατά το παρελθόν, σήμερα όμως τα προτιμάμε για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Το μέταλλο προσδίδει μία industrial αίσθηση στον χώρο, χωρίς να τον βαραίνει καθώς το σχέδιο στο κεφαλάρι αποτυπώνει ρομαντικά πρότυπα. Καμπύλες, κύκλοι και ρομαντικές λεπτομέρειες, όλα φτιαγμένα από μέταλλο, δημιουργούν μία αίσθηση γλυκιάς νοσταλγίας για το παρελθόν. Παράλληλα, το μεταλλικό κεφαλάρι επιτρέπει στο βλέμμα να δει τον χώρο πίσω από αυτό, χαρίζοντας ζεστασιά στην κρεβατοκάμαρα με μεταλλικό κρεβάτι.

Ξύλινα κρεβάτια

Τα ξύλινα κρεβάτια αποτελούν κλασική επιλογή για τα νέα ζευγάρια, καθώς το ξύλο ως υλικό είναι από τα πλέον αγαπητά της εποχής. Σύγχρονες ιδέες επιτρέπουν πλέον στους designers να δημιουργούν ξύλινα κρεβάτια σε πρωτότυπα σχέδια που συνδυάζουν το μίνιμαλ στυλ με την επιβλητική διάθεση, όπως η κρεβατοκάμαρα pakketo της φωτογραφίας. Σε μοντέρνο λευκό χρώμα, με επιβλητική αλλά και μίνιμαλ εσοχή στο κεφαλάρι και έξυπνο αποθηκευτικό χώρο στη βάση, είναι μία επιλογή που ταιριάζει με κάθε στυλ διακόσμησης… όσο συχνά κι αν το ανανεώνετε!

Ανακαλύψτε υπέροχα σχέδια σε μεταλλικά και ξύλινα κρεβάτια pakketo εδώ