Ορισμένες ιδέες βελτίωσης σπιτιού είναι απλές, γρήγορες και φθηνές. Δυστυχώς, όταν ψάχνετε για κάτι πολυτελές θα πρέπει να έχετε στον νου σας ότι τα χρήματα που θα χρειαστείτε είναι περισσότερα. Για να αποκτήσετε την πολυτέλεια που επιθυμείτε, ελέγξτε ότι διαθέτετε και το ανάλογο χρηματικό ποσό, ώστε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε την αλλαγή που επιζητάτε στο σπίτι σας. Οι προσωπικές απόψεις για το τι είναι πολυτελές ποικίλουν ανάλογα με το τι έχετε συνηθίσει ήδη. Για να το διαχειριστείτε σωστά το ζήτημα, παρακάτω υπάρχουν κάποιες ιδέες για μια πινελιά πολυτέλειας, οι οποίες μπορεί να είναι ελκυστικές σε μεγάλο αριθμό ατόμων.

1. Μια μπανιέρα για ένα χαλαρωτικό μπάνιο – υδρομασάζ

mpanio
Διακόσμηση μπάνιου

Το ντους είναι συνήθως μια γρήγορη δραστηριότητα που το κάνετε με επιπόλαιο τρόπο και σαν αγγαρεία. Ακόμα και αν έχετε στο σπίτι σας τα πιο σύγχρονα συστήματα ντους, δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαλαρωτικό, διότι είστε όρθιοι και συνήθως βιάζεστε να βγείτε από εκεί γρήγορα και να συνεχίσετε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Ωστόσο, με ένα υδρομασάζ, όλα αλλάζουν. Οι θεραπευτικοί πίδακες ζεστού νερού που χτυπούν το σώμα σας ενθαρρύνουν τους μυς να χαλαρώσουν. Ειδικά μετά από μια εξουθενωτική προπόνηση, το υδρομασάζ είναι η καλύτερη επιλογή χαλάρωσης.

2. Οικιακός κινηματογράφος για να παρακολουθήσετε μια ταινία με στυλ

Το σαλόνι ή ακόμα και ένα playroom μπορεί να το έχουν “καταλάβει” τα παιδιά ή να φαίνεται πολύ προσβάσιμο σε κοινόχρηστο σπίτι. Η δημιουργία οικιακού κινηματογράφου μπορεί να επιλύσει αυτά τα ζητήματα. Είναι ένα αυτόνομο δωμάτιο σχεδιασμένο να παρέχει την απόλυτη εμπειρία θέασης και ακρόασης. Η τοποθέτηση ηχομονωτικών πλακιδίων και ηχομόνωσης δαπέδου μπορεί να απομονώνει τον ήχο, που προέρχεται ακόμη και από το πιο δυνατό και υπερσύγχρονο σύστημα ηχείων. Με αυτόν τον τρόπο, τα άλλα μέλη της οικογένειας, καθώς και οι γείτονες, δεν θα διαμαρτυρηθούν. Ειδικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και αυτά την αίθουσα σινεμά στο σπίτι, θα το βρουν μια πολύ καλή ιδέα.

Ενώ μια μεγάλη τηλεόραση είναι ένας τρόπος για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, ένας προβολέας είναι μια δημοφιλής προσέγγιση αυτές τις μέρες και πάει την εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Με τον προβολέα δεν περιορίζεστε στο μέγεθος της οθόνης και σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, φαίνεται εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν φέρνετε περισπασμούς μαζί σας στο δωμάτιο, όπως ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας.

3. Κελάρι κρασιού

Όταν η συλλογή κρασιού είναι αρκετά μεγάλη και καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο ψυγείο σας, ίσως είναι καιρός να δημιουργήσετε μια ειδική κάβα. Η διατήρηση της κάβας στη σωστή, σταθερή θερμοκρασία είναι σημαντική για να αποφευχθεί η αλλοίωση του κρασιού. Επομένως, πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για τη δημιουργία ενός κελαριού, που να μπορεί να διαχειρίζεται με συνέπεια τα επίπεδα θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι, ίσως χρειαστείτε μια γεννήτρια, η οποία θα παρέχει ρεύμα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος από τον πάροχό σας. Ίσως είναι λίγο επιδεικτικό, το να ωθείτε τους φίλους σας να περιηγηθούν σε ένα κελάρι με ακριβά κρασιά. Ωστόσο, για τους λάτρεις του κρασιού, αυτό μπορεί να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία.

4. Δείξτε αυτό που αγαπάτε

Εξατομικεύστε την εσωτερική σας διακόσμηση δείχνοντας αυτό που αγαπάτε. Είτε πρόκειται για τη συλλογή των ταξιδιωτικών σας φωτογραφιών και των βιβλίων σας, είτε για το αγαπημένο σας έργο τέχνης, αυτά είναι τα πράγματα που κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται ότι έχει την προσωπική σας πινελιά. το προσωπικό σας “ακριβό” γούστο. Απλώς, βεβαιωθείτε ότι, οι προσωπικές σας προσθήκες θα λάβουν την προσοχή που τους αξίζει. Προσπαθήστε να οργανώσετε έξυπνα τον χώρο στον οποίο αποθηκεύετε τα πράγματα για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες και κρατήστε τα καλύτερα σημεία για τα αντικείμενα που πραγματικά θέλετε να εμφανίσετε.

5. Προσκαλέστε τη φύση μέσα

Ένα άγγιγμα της φύσης θα προσθέσει αμέσως περισσότερη ζωή και γοητεία σε κάθε δωμάτιο. Τα φρέσκα λουλούδια είναι μια πολυτέλεια που όλοι μπορούμε να αντέξουμε. Επιλέξτε φρέσκα λουλούδια που ταιριάζουν με το χρώμα του συγκεκριμένου δωματίου ή μείνετε στα λευκά λουλούδια για μια απλή, κομψή εμφάνιση. Άλλα στοιχεία της φύσης, όπως κουκουνάρια, πέτρες, άμμος και ένα κομμάτι ξύλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου καλά.

Πηγή : likeart.gr