Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας: ιδέες ανανέωσης που δεν κοστίζουν

ananeosi-krevatokamaras

Βαρεθήκατε με την εικόνα της κρεβατοκάμαρας; Αλλάξτε την! Όχι όλα τα έπιπλα που υπάρχουν σε αυτή φυσικά. Προσθέτοντας μόνο μερικά βασικά κομμάτια, μπορείτε να μεταμορφώσετε όλο το δωμάτιο και να του χαρίσετε ένα καινούριο στυλ. Η διακόσμηση κρεβατοκάμαρας άλλωστε δεν απαιτεί πολλά χρήματα, μόνο μερικές έξυπνες και απλές ιδέες. Δείτε πως με μερικές νέες και πολύ οικονομικές προσθέσεις θα ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας.

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ιδέες ανανέωσης 1

Λέξεις στον τοίχο/τυπογραφία

Στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας λέμε ναι. Στο μεγάλο κόστος όχι. Γι’ αυτό και οι επεμβάσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 10-20 ευρώ. Μία σούπερ ιδέα είναι για τους τοίχους είναι η τυπογραφία. Ναι καλά διαβάσατε, η τυπογραφία. Το νέο αυτό trend σημαίνει ότι αντί να ντύσουμε τους τοίχους με ταπετσαρίες , να τους βάψουμε από την αρχή ή να τους γεμίσουμε με πίνακες, ζωγραφίζουμε ή κολλάμε με αυτοκόλλητα τοίχου λέξεις και φράσεις που μας αντιπροσωπεύουν. Μπορείτε να σχεδιάσετε στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι ή το κομοδίνο σας ένα ευχάριστο προσωπικό μήνυμα ή απλά λέξεις που σας αρέσουν. Οι λέξεις χαρίζουν φρεσκάδα στο δωμάτιο ενώ ως στυλ το κάνουν ξεχωριστό!

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ιδέες ανανέωσης 2

Ράφια στον τοίχο

Κρεμάστε τα στον τοίχο! Τα μικρά ραφάκια είναι μία από τις πιο φρέσκες ιδέες στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας. Αντί να φορτώσετε το υπνοδωμάτιο βάζοντας μέσα μια βιβλιοθήκη, προτιμήστε μικρά ραφάκια σε έναν ή δύο τοίχους του δωματίου. Μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνοι σας παίρνοντας τα απαραίτητα υλικά από κατάλληλα καταστήματα. Διαφορετικά, θα βρείτε έτοιμα στο εμπόριο μικρά ραφάκια σε σχήμα ανάποδου Π, ανάποδου τριγώνου ή ακόμη και σε σχήμα καμπύλης τα οποία είναι πολύ ιδιαίτερα και πρωτότυπα. Αντί λοιπόν να ξοδεύετε χρήματα σε πίνακες ή καδραρισμένες αφίσες, με τα μικρά ραφάκια δημιουργείται έναν πρωτοποριακό χώρο ενώ παράλληλα αποκτάτε μικρούς χώρους αποθήκευσης.

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ιδέες ανανέωσης 3

Κεράκια και λαμπιόνια

Το ότι ο φωτισμός αλλάζει την οπτική του δωματίου φυσικά το γνωρίζετε. Το πόσο μεγάλη μπορεί να είναι αυτή η αλλαγή όμως ούτε που το φαντάζεστε! Μία εύκολη ιδέα για ανανέωση στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας είναι και τα κεριά στο υπνοδωμάτιο. Εκτός από τη μεγάλη οικονομία στο ρεύμα, τα ρεσό δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο χώρο αλλάζοντας εντελώς την αισθητική του. Αγοράστε μικρά φαναράκια, βάλτε κεριά στο εσωτερικό τους και τοποθετήστε τα πάνω στο κομοδίνο. Θα δείτε αμέσως το δωμάτιο να μεταμορφώνεται με το φως των κεριών. Αν πάλι η λύση των κεριών δεν θεωρείται για εσάς και η πιο ασφαλής, τότε επιλέξτε λαμπιόνια. Τα λαμπάκια δεν είναι υπέροχα μόνο κατά τη διάρκεια των γιορτών. Στο εμπόριο θα βρείτε λαμπάκια σε πολλά σχέδια όπως καμπανούλες, λουλούδια, γεωμετρικά σχέδια, τα οποία φωτίζουν το δωμάτιο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από οποιοδήποτε άλλο επιδαπέδιο φωτιστικό ή λάμπα οροφής.

Να θυμάστε πάντως πως η διακόσμηση κρεβατοκάμαρας είναι μία πανέμορφη εμπειρία που δεν κοστίζει πολλά. Η ανανέωσή της απαιτεί μόνο φαντασία και μεράκι.