Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Έπιπλα στο υπνοδωμάτιο: ποια από αυτά απειλούν τη σχέση σας;

Θέλετε αρμονία και όχι καβγάδες φυσικά. Μην σαμποτάρετε άδικα λοιπόν τον εαυτό σας και τη σχέση σας και διακοσμήστε ένα υπνοδωμάτιο που θα τη δυναμώσει. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να «απαγορέψετε» συγκεκριμένα έπιπλα μέσα από την κρεβατοκάμαρα τα οποία αποδεδειγμένα επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση αυτών που τη μοιράζονται, ενώ καλό θα ήταν να «επιβάλλετε» μόνο έπιπλα στο υπνοδωμάτιο που δεν θα γίνουν αιτία… διαφωνιών. Τι εννοούμε; Διαβάστε παρακάτω!

Υπνοδωμάτιο Έπιπλα 1

Κομοδίνο και τηλεόραση

Στη λίστα με έπιπλα στο υπνοδωμάτιο έχει μπει πλέον η τηλεόραση, η οποία τοποθετείται πάνω στο κομοδίνο. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους κοινωνιολόγους, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την τηλεόραση μέσα στην κρεβατοκάμαρα καθώς αυτή η συσκευή είναι η πηγή πολλών καβγάδων ανάμεσα στο ζευγάρι. Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένας χώρος χαλάρωσης που ενώνει τους δύο ανθρώπους που τη μοιράζονται. Αντίθετα, με βάση έρευνες, η τηλεόραση αντικαθιστά την επικοινωνία του ζευγαριού, απομακρύνοντας τον έναν από τον άλλο. Προτιμήστε καλύτερα ένα ραδιοφωνάκι, CD ή Mp3 με ηχεία που δεν διακόπτουν την επικοινωνία με το ταίρι σας.

Υπνοδωμάτιο Έπιπλα 2

Λέμε ναι στη συρταριέρα

Είναι απαραίτητη αλλά οι διαμάχες για την ακαταστασία της έχουν προκαλούν ουκ ολίγους καβγάδες στα σύγχρονα ζευγάρια. Η συρταριέρα είναι ένα από τα αναγκαία έπιπλα στο υπνοδωμάτιο γι’ αυτό και δεν μπορείτε να την… εξορίσετε. Μπορείτε όμως να την μοιράσετε! Επιλέξτε κάποια συρτάρια που θα βάζετε τα δικά σας ρούχα ή αντικείμενα και αφήστε τα υπόλοιπα συρτάρια αποκλειστικά για τα πράγματα του συντρόφου σας. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε ένας νιώθει ότι έχει τον χώρο του, ενώ έτσι δεν πρόκειται η ακαταστασία του ενός ή του άλλου να οδηγήσει σε διαφωνίες.

Υπνοδωμάτιο Έπιπλα 3

Μέσα και το μπουντουάρ!

Όλα κι όλα. Ένα από τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι το μπουντουάρ.Γιατί; Η σύγχρονη γυναίκα έχει χίλια δυο αντικείμενα που χρειάζεται καθημερινά. Προτιμάτε να τα έχει απλωμένα στο μπάνιο; Δεν πρόκειται να μείνει χώρος για τα λίγα προσωπικά ανδρικά αντικείμενα. Τοποθετήστε λοιπόν το μπουντουάρ μέσα στην κρεβατοκάμαρα οπωσδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να μαλώνετε με το ταίρι σας και για τον καθρέφτη του μπάνιου. Η σύζυγος θα έχει έναν αποκλειστικά δικό της στο μπουντουάρ.

Υπνοδωμάτιο Έπιπλα 4

Βιβλιοθήκη γιοκ

Μπορεί να είστε βιβλιοφάγοι αλλά η βιβλιοθήκη πρέπει να φύγει από την κρεβατοκάμαρα. Είναι κυρίως θέμα υγιεινής. Όλη η χαρτούρα μαζεύει σκόνη και γίνεται πόλος έλξης για μικροέντομα απειλώντας την υγεία σας γι’ αυτό και απαιτεί συχνό καθάρισμα. Και ποιος θα είναι υπεύθυνος γι’ αυτό; Επειδή είναι πιθανό το βάρος της καθαριότητας να πέφτει μόνο σε ένα άτομο, αφαιρέστε από τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο τη βιβλιοθήκη και ξενοιάστε μια και καλή!

Φροντίστε λοιπόν τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο να σας ενώνουν και όχι να σας χωρίζουν. Καλή επιτυχία!