Η κουζίνα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του σπιτιού για όσους αγαπούν το μαγείρεμα

Μάλιστα, συχνά οι άσχημες μυρωδιές μπορεί να έρχονται από τον νεροχύτη ή τον φούρνο, σημεία που ξεχάσαμε να καθαρίσουμε σωστά μετά το μαγείρεμα.

Το πιο απλό κόλπο είναι να προσπαθείτε να πλένετε πάντα τα πιάτα σας μετά το φαγητό, έτσι ώστε να μη στοιβάζονται στον νεροχύτη αναδίδοντας άσχημες μυρωδιές.

Επιπλέον, το να αερίζετε καθημερινά τον χώρο, ιδίως μετά το μαγείρεμα, είναι πολύ σημαντικό για να ανανεώνεται ο αέρας και να φεύγουν οι ατμοί και οι μυρωδιές.

Ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να κάνετε την κουζίνα σας να μυρίζει διαρκώς φρεσκάδα και καθαριότητα, χρησιμοποιώντας τρία υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε ένα λεμόνι στα τέσσερα χωρίς να φτάσετε ως την άκρη του -και να το ανοίξετε σαν λουλούδι.

Τοποθετήστε το σε ένα πιατάκι και μέσα στο ανοιχτό λεμόνι βάλτε δύο κουταλιές χοντρό αλάτι και προαιρετικά δύο κουταλάκια της σούπας από το αγαπημένο σας μαλακτικό ρούχων.

Αφήστε το στον πάγκο της κουζίνας ή σε όποιο σημείο θεωρείτε πιθανότερο να αναπτυχθούν άσχημες μυρωδιές και καλωσορίστε τη φρεσκάδα στην κουζίνα σας.

Δείτε πώς θα κάνετε την κουζίνα σας να μυρίζει υπέροχα

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τρεις εναλλακτικές: λεμόνι+αλάτι+αλκοόλ, λεμόνι+αλάτι+μαλακτικό, λεμόνι +αλάτι+ γαρύφαλλο. Δοκιμάστε και διαλέξτε την αγαπημένη σας