Βρεφικό Δωμάτιο

Παιδικά παιχνίδια και διακόσμηση

diakosmisi-paidika-paixnidia

Βρίσκονται παντού! Σκόρπια πάνω στο χαλί, χωμένα σε ντουλάπες, στοιβαγμένα σε βιβλιοθήκες. Τα παιδικά παιχνίδια μπορεί να σας φαίνεται ότι είναι αδύνατον να συμμαζευτούν, μπορούν όμως πολύ εύκολα να μπουν στη θέση τους σε ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους, προσθέτοντας ένα εξτρά στοιχείο διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας. Δείτε ποιες έξυπνες λύσεις θα σας βοηθήσουν να βάλετε κάθε παιχνίδι… στον πάγκο του και να δημιουργήσετε ένα πανέμορφο παιδικό δωμάτιο!

Παιδικό Δωμάτιο

 

Η γωνιά του αρκούδου

Θα γίνει η αγαπημένη του παιδιού σας! Επιλέξτε μερικά από τα δεκάδες λούτρινα ζωάκια που έχουν δωρίσει κατά καιρούς φίλοι και συγγενείς στο παιδί σας και δημιουργήστε μια υπέροχη γωνιά παιχνιδιού μέσα στο παιδικό δωμάτιο. Με μεγάλες μαξιλάρες για να κάθονται με άνεση οι μικροί μας φίλοι, δημιουργήστε μια γωνιά από μεγάλα και μικρά λούτρινα παιδικά παιχνίδια.

Φροντίστε να δώσετε στο παιδί σας να καταλάβει πως μπορεί να παίζει με τα λούτρινα παιχνίδια μόνο σε αυτή τη γωνιά. Θα έχετε καταφέρει και να προσθέσετε μία ζεστή γωνιά παιχνιδιού μέσα στο δωμάτιο ενώ παράλληλα θα αποφύγετε την καθημερινή ακασταστασία.

Παιδικό δωμάτιο

Παιδική κορνίζα παζλ

Ένα από τα πιο αγαπημένα του παιδικά παιχνίδια, το παζλ, μπορεί να στολίσει εύκολα και γρήγορα τους τοίχους του δωματίου του. Όταν το παιδί σας ολοκληρώσει το παζλ που έχει φτιάξει, αντί να το αφήσετε παρατημένο μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια σε κάποια γωνιά του δωματίου, μετατρέψτε το σε ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο. Βάλτε το παζλ σε παιδική κορνίζα και κρεμάστε το στον τοίχο του δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο ομορφαίνει το παιδικό δωμάτιο ενώ παράλληλα «αποθηκεύετε» έξυπνα το παιδικό παιχνίδι και συνδυάζοντάς το με τα υπόλοιπα παιδικά έπιπλα.

Βρεφικό μπαούλο

Θα το αγαπήσετε! Το βρεφικό μπαούλο είναι μία έξυπνη πρόταση αποθήκευσης για τα παιδικά παιχνίδια ενώ αποτελεί πρακτικό και διακοσμητικό στοιχείο ταυτόχρονα. Μέσα σε αυτό το παιδί σας μπορεί να τοποθετήσει όλα του τα παιχνίδια και μετά να τα αναζητήσει εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα, τοποθετώντας ένα μαλακό μαξιλάρι στην επιφάνειά του, το μεταμορφώνετε στη στιγμή σε παραδοσιακό κάθισμα, «ζεσταίνοντας» οπτικά το δωμάτιο.

Παιδικό κρεβάτι

Αυτή είναι η λύση που επιλέγουν χιλιάδες γονείς.Χρησιμοποιήστε το παιδικό κρεβάτι ως πρόταση αποθήκευσης. Μαζέψτε τα παιδικά παιχνίδια σε μακρόστενες κούτες και τοποθετήστε τις στον κενό χώρο κάτω από το παιδικό κρεβάτι του παιδιού σας. Εάν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, επιλέξτε για το παιδί σας ένα παιδικό κρεβάτι με ενσωματωμένο μηχανισμό αποθήκευσης κάτω από το στρώμα. Χωράει μεγάλο όγκο αντικειμένων, επιτρέποντάς σας να ελαφρύνετε τους γύρω χώρους ώστε το παιδί να παίζει πιο άνετα.

Να θυμάστε πάντα ότι τα παιδικά παιχνίδια είναι βασικό κομμάτι της παιδικής ηλικίας του παιδιού σας, γι’αυτό φροντίστε όποια αποθηκευτική λύση κι αν διαλέξετε, να είναι εύκολα προσβάσιμη από το παιδί σας, για να μην χρειαστεί να αποχωρίζεται τα παιχνίδια του για πολύ.