Βαρεθήκατε να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια γύρω σας. Κατανοητό και απόλυτα φυσιολογικό. Να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρα όμως δεν σημαίνει απαραίτητα να δώσετε μια περιουσία αλλάζοντας όλα τα έπιπλα. Μπορείτε με μερικές απλές και οικονομικές ιδέες να δώσετε μία φρέσκια πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας και να το δείτε να μεταμορφώνεται σε ένα εντελώς νέο χώρο. Ακολουθήστε τις σούπερ προτάσεις που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς, εφαρμόστε τις και… δεν θα αναγνωρίζετε το δωμάτιό σας!

Κρεβατοκάμαρα

Ταπετσαρίες για κρεβατοκάμαρα.

Γλιτώστε κόπο και χρήμα. Αντί να αγοράσετε καινούριο κρεβάτι, κομοδίνα ή άλλα έπιπλα κρεβατοκάμαρας ανανεώστε τους τοίχους. Δεν πρόκειται να τους βάψετε αλλά να τους επενδύσετε με πανέμορφες και στυλάτες ταπετσαρίες κρεβατοκάμαρας. Επιλέγοντάς τις γλιτώνετε το κόστος αλλά και την ταλαιπωρία του βαψίματος των τοίχων σας.  Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά διαφορετικά είδη ταπετσαρίας καλής ποιότητας. Φροντίστε να επιλέξετε ένα σχέδιο όχι πολύ έντονο, που δεν κουράζει το μάτι αλλά και ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα που υπάρχουν μέσα στο υπνοδωμάτιο. Για να μην βαρύνει ο χώρος ντύστε με ταπετσαρία μόνο τον έναν από τους τοίχους του δωματίου. Θα σας βγει και πολύ πιο οικονομικό!

Ταπετσαρία για κρεβατοκάμαρα

Αυτοκόλλητα τοίχου

Είναι η ακόμη πιο οικονομική εκδοχή της ταπετσαρίας. Τα αυτοκόλλητα τοίχου κάνουν θραύση τα τελευταία χρόνια καθώς αποτελούν τη λιγότερο δαπανηρή λύσης ανανέωσης που μεταμορφώνει την κρεβατοκάμαρα πανεύκολα και γρήγορα. Επιλέξτε ανάγλυφα με λουλούδια, γεωμετρικά σχέδια ή μοντέρνα σχήματα και κολλήστε τα αυτοκόλλητα σε έναν από τους τοίχους ή ακόμα και στο ταβάνι!  Αν τα έπιπλα που έχετε μέσα στην κρεβατοκάμαρα είναι αρκετά παλιά μην διστάσετε να κολλήσετε τα αυτοκόλλητα και πάνω τους. Γρατζουνισμένα κομοδίνα, παλιά κρεβάτιαταλαιπωρημένες ντουλάπες ή γδαρμένες πόρτες, μοιάζουν όλα τους καινούρια με λίγα μόνο αυτοκόλλητα.

Αυτοκόλλητα τοίχου κρεβατοκάμαρα

Ριχτάρια στο κρεβάτι.

Πόσο να αλλάξει ένα κρεβάτι πια; Και όμως. Μην σπαταλάτε άδικα χρήματα σε δεκάδες σεντόνια και παπλώματα. Οικονομική αλλά και κουλ λύση είναι τα ριχτάρια. Πάμφθηνα, σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων, τα ριχτάρια καλύπτουν το κρεβάτι σας και δίνουν μία διαφορετική νότα διακόσμησης στο χώρο. Κάνουν το υπνοδωμάτιο να φαίνεται πιο ζεστό και οικείο. Επίσης εκτός από την κρεβατοκάμαρα, μπορείτε σε άλλη περίπτωση να τα χρησιμοποιήσετε στους καναπέδες του σαλονιού σας ή στην πολυθρόνα της κουζίνας.

Ριχτάρια Κρεβατοκάμαρα

Φωτιστικά κρεβατοκάμαρας.

Ίσως να μην το ξέρατε αλλά ο φωτισμός ενός δωματίου μπορεί να αλλάξει την όψη του άμεσα και δραστικά. Επιλέξτε μικρά επιδαπέδια φωτιστικά κρεβατοκάμαρας και ανάβετε αυτά αντί για το βασικό φωτιστικό οροφής. Μεμιάς όλα θα μοιάζουν διαφορετικά! Διαλέξτε ελαφριά επιδαπέδια φωτιστικά με πρακτικό σχήμα που είναι εύκολα στη μεταφορά και στην τοποθέτηση. Επιλέξτε μοντέλα από χαρτί ή απαλό ύφασμα σε τόνους του λευκού και χωρίς πολλά έντονα σχέδια ώστε να σας παρέχουν το σωστό φωτισμό. Βουαλά! Η πιο οικονομική λύση στην κρεβατοκάμαρα είναι δική σας με λιγότερα από 10 ευρώ!

Φωτιστικά κρεβατοκάμαρα

Εφαρμόστε τις νέες αυτές ιδέες μαζί με τον σύντροφό σας και δημιουργήστε μια κρεβατοκάμαρα οικονομική και ονειρεμένη.