Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Καναπές κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο: τα συν και τα πλην!

Είναι νέος, ωραίος και πολύ-πολύ πρακτικός. Ο καναπές κρεβάτι εκτός από ένα τέλειο και χρηστικό έπιπλο για τον ξενώνα, το σαλόνι, την κουζίνα ή και το γραφείο, αποδεικνύεται και ένα πολύ εύχρηστο έπιπλο για τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας. Οι σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις «εξορίζουν» πολλές φορές το κλασικό συμβατικό κρεβάτι από το υπνοδωμάτιο για χάρη του πρακτικού καναπέ κρεβάτι. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες και tips διακόσμησης καθώς και τι να προσέξετε κατά την αγορά σας, και ανακαλύψτε γιατί προτιμούν τη λύση καναπές κρεβάτι όλο και περισσότεροι.

kanapes-krevati

Ιδανικό έπιπλο για μικρούς χώρους.

Ο καναπές κρεβάτι είναι ένα από τα έπιπλα που θα συναντήσετε σε πολλά φοιτητικά σπίτια και δωμάτια, σε πολύ μικρά διαμερίσματα αλλά και σε στούντιο. Η διπλή ιδιότητά του τον κάνει πολύ δημοφιλή σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ο καναπές κρεβάτι γλιτώνει χώρο καθώς χρησιμοποιείται ως καναπές για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις όταν έχετε καλεσμένους, αλλά αποτελεί και τέλεια λύση ύπνου και ξεκούρασης κατά τις νυχτερινές ώρες. Ιδανικός για μικρούς χώρους καθώς δεν χρειάζεται πλέον να έχετε και κρεβάτι και καναπέ, αφήνει ελεύθερο πεδίο για τα υπόλοιπα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, το κομοδίνο, τη ντουλάπα ή το γραφείο.

Καναπές Κρεβάτι 2

Καναπές κρεβάτι και κάλυμμα.

Είναι βασικό, μην το προσπεράσετε. Το κάλυμμα που θα επιλέξετε να ντύνει το συγκεκριμένο από τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, θα πρέπει να είναι από ύφασμα όσο γίνεται πιο ανθεκτικό. Μην ξεχνάτε ότι η καθημερινή χρήση του καναπέ κρεβάτι θα φθείρει γρήγορα το κάλυμμά του. Αγοράστε ένα κάλυμμα το οποίο καλύπτει εύκολα τον καναπέ και δεν χρειάζεται χρόνο ή κόπο για την εφαρμογή του. Άλλα καλύμματα μοιάζουν με ριχτάρια, άλλα κλείνουν με φερμουάρ άλλα με κόπτσες και άλλα με ειδικά αυτοκόλλητα. Όσον αφορά στα σχέδια, αυτό έχει να κάνει με τη χρήση του. Ένας καναπές κρεβάτι μέσα σε ένα διαμέρισμα-στούντιο που υποδέχεται επισκέπτες καθημερινά, καλό θα ήταν να έχει ένα κάλυμμα με μίνιμαλ-σύγχρονο σχέδιο. Αν ο καναπές κρεβάτι βρίσκεται σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο χώρο, μπορεί να γίνει αυτός το ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο του χώρου με ένα κάλυμμα σε έντονο σχέδιο.

Καναπές Κρεβάτι 3

Καναπές κρεβάτι: τι να προσέξετε.

Πρώτα από όλα πρέπει να φροντίσετε για την ευκολία σας. Ο καναπές κρεβάτι που θα επιλέξετε φροντίστε να ανοιγοκλείνει με ένα εύκολο τρόπο. Δοκιμάστε το μηχανισμό με τον οποίο διπλώνει και ξεδιπλώνει ο καναπές στο κατάστημα επίπλων που θα επισκεφτείτε και ελέγξτε το βάρος του αλλά και την ευκολία της όλης διαδικασίας καθώς θα την περνάτε καθημερινά. Επίσης όσο βρίσκεστε στο κατάστημα με έπιπλα κρεβατοκάμαρας ή είδη διακόσμησης ρωτήστε και για την ποιότητα του στρώματος. Προτιμήστε ένα πιο ακριβό μοντέλο αν η ποιότητα του στρώματος είναι εγγυημένη. Ο ύπνος σας είναι ανεκτίμητος.

Ο καναπές κρεβάτι είναι πάντως μία πρόταση στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας που συνδυάζει πρακτικότητα και στυλ. Δοκιμάστε την κι εσείς!