Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Χαλιά κρεβατοκάμαρας: ποιό είναι το στυλ σας;

xalia-krevatokamaras

Η διακόσμηση υπνοδωματίου δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την επιλογή του σωστού χαλιού. Τα χαλιά κρεβατοκάμαρας, εκτός από ένα λειτουργικό στοιχείο απαραίτητο για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες, είναι και ένα διακοσμητικό ατού που προσθέτει στυλ σε κάθε χώρο.

Σύγχρονα, κλασικά, μικρά, μεγάλα, λεπτά ή με παχιά ύφανση, η απίστευτη ποικιλία που προσφέρει η αγορά στα χαλιά κρεβατοκάμαρας απαντά σε κάθε γούστο. Δείτε παρακάτω τον σύντομο οδηγό του στυλ και δημιουργήστε ένα υπνοδωμάτιο που εντυπωσιάζει… επί τάπητος!

Χαλιά Κρεβατοκάμαρας 1

Κλασικά χαλιά-μοντέρνα χαλιά

Τα κλασικά χαλιά είναι η πρώτη επιλογή του μέσου καταναλωτή. Αν και αρκετά πιο ακριβά, η υψηλή ποιότητά τους αντισταθμίζει την ανεβασμένη τιμή τους. Πλούσια ύφανση και απαλή αίσθηση στο πέλμα, ζεσταίνουν το χώρο και τα βήματά σας. Τα σχέδιά τους εμπνέονται από την μακρινή ανατολή και αποτελούν συνήθως μέρος μία διακόσμησης επίσημης, που αποπνέει πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Από την άλλη πλευρά, τα μοντέρνα χαλιά κερδίζουν συνέχεια έδαφος ιδιαίτερα ανάμεσα στα νέα ζευγάρια. Φρέσκα σχέδια, μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων και μια πιο λεπτή ύφανση, ντύνουν το χώρο με μία πιο casual αισθητική. Τα μοντέρνα χαλιά κρεβατοκάμαρας είναι συνήθως και πιο οικονομικά, καθώς η ποιότητά τους ποικίλλει.

Χαλιά Κρεβατοκάμαρας 2

Χειροποίητα χαλιά

Η ιδανική επιλογή αν το κόστος δεν σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Η κορυφαία ποιότητά τους είναι εμφανής, ανεβάζοντας αμέσως την αισθητική δυναμική του χώρου. Είναι συνήθως ολόμαλλα με κάποιες προσθήκες δέρματος ή και polyester λεπτομέρειες. Τα χειροποίητα χαλιά ανήκουν σε εκείνα τα χαλιά κρεβατοκάμαρας που απαιτούν μία πιο προσεκτική συντήρηση. Ο καθαρισμός τους πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς, ενώ η σωστή αποθήκευσή τους κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θεωρείται απαραίτητη για τη διατήρησή τους.

Μοκέτα κρεβατοκάμαρας.

Είναι η εναλλακτική πρόταση στα χαλιά κρεβατοκάμαρας και μια λύση που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Η λειτουργικότητα της μοκέτας είναι πολυδιάστατη.Στα υπέρ είναι φυσικά η πρακτικότητά της. Δεν χρειάζεται να τη μαζεύετε κάθε καλοκαίρι και να την επανατοποθετείτε όταν φτάνει το φθινόπωρο. Επίσης η μοκέτα ντύνει όλη την επιφάνεια του πατώματος κρατώντας το σπίτι πιο ζεστό. Ακόμη, η κάλυψη όλου του πατώματος με μοκέτα κρεβατοκάμαρας δίνει μια casual αίσθηση διακόσμησης και κάνει το χώρο πιο φιλικό και οικείο. Στα κατά συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, η δυσκολία στην αλλαγή της σε περίπτωση φθοράς, καθώς σε περίπτωση μεγάλης ζημιάς θα πρέπει να αφαιρεθεί όλη. Επίσης να έχετε στο νου σας ότι τους καλοκαιρινούς μήνες η μοκέτα δεν αφαιρείται.

Χαλιά Κρεβατοκάμαρας 3

Μικρά χαλιά κρεβατοκάμαρας.

Είναι μία επιλογή που αρχίζουν να την προτιμούν όλο και περισσότερα ζευγάρια. Τα νέα στυλ σε χαλιά κρεβατοκάμαρας, μικρότερα σε μέγεθος από τα κανονικά χαλιά, έχουν πολλά ατού. Προσφέρουν πολλές επιλογές στη διαρρύθμιση του χώρου και κάνουν εύκολη την αλλαγή θέσης των επίπλων. Θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια και μεγέθη όπως κύκλους ή μακρόστενες λωρίδες. Τα μικρά χαλιά κρεβατοκάμαρας είναι πολύ οικονομικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε χώρο και προσθέτουν στην διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ένα πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο στυλ.

Επιλέξτε τη λύση από χαλιά κρεβατοκάμαρας που σας ταιριάζει και χαρίστε στο υπνοδωμάτιό σας το στυλ που σας αρέσει περισσότερο.