Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Φωτιστικά κρεβατοκάμαρας: χρήσεις και λύσεις!

Ο φωτισμός στο υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας. Σκεφτείτε απλά πόσες φορές θα χρειαστεί να διαβάσετε στο κρεβάτι ή να τσεκάρετε αν τα ρούχα σας δείχνουν τέλεια μπροστά από τον καθρέφτη. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο φωτεινό υπνοδωμάτιο ή ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό. Αντίθετα, οι κακές επιλογές σε φωτιστικά κρεβατοκάμαρας μπορεί να κάνουν το δωμάτιό σας να δείχνει μουντό, σκοτεινό, μίζερο και άχαρο. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη γκάμα επιλογών που σας προσφέρει η σύγχρονη αγορά και επιλέξτε τα φωτιστικά κρεβατοκάμαρας που θα προσθέσουν θετικά στο χώρο σας.

Φωτιστικά κρεβατοκάμαρας

Επιδαπέδια φωτιστικά κρεβατοκάμαρας.

Είναι πολύ βολικά και συμφέρουν. Τα επιδαπέδια φωτιστικά κρεβατοκάμαρας φωτίζουν απαλά το δωμάτιο χαρίζοντας στο χώρο ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό στυλ. Είναι πολύ πρακτικά καθώς μεταφέρονται εύκολα και η θέση τους μπορεί να αλλάξει στη στιγμή, προσφέροντας πολλές λύσεις διακόσμησης. Στην αγορά θα βρείτε πολλά οικονομικά μοντέλα που μπορούν να γίνουν δικά σας με λίγα μόνο ευρώ. Όσον αφορά στα σχέδια, θα βρείτε πολλά φτιαγμένα από χοντρό χαρτί, από πλαστικό, από πλεξιγκλάς, σιδερένια, ξύλινα ή και υφασμάτινα. Τα επιδαπέδια φωτιστικά κρεβατοκάμαρας είναι μία έξυπνη αγορά στην οποία θα ήταν καλό να επενδύσετε από νωρίς.

Φωτιστικά Κρεβατοκάμαρας 2

Πορτατίφ.

Το σνομπάρετε γιατί σας κάνει ντεμοντέ. Μπορεί όμως να σας βολέψει περισσότερο από όσο νομίζετε αρχικά. Πολλές φορές το δυνατό κεντρικό φως της οροφής κουράζει τα μάτια και επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και τη διάθεσή μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα πορτατίφ ή λαμπατέρ και τοποθετήστε το πάνω στο κομοδίνο ή στο μπουντουάρ μέσα στο υπνοδωμάτιο. Στα καταστήματα με είδη διακόσμησης θα βρείτε πορτατίφ σε απίστευτα μοντέρνα και σύγχρονα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης. Θα δείτε πως το πορτατίφ θα γίνει σύντομα ένα από τα πιο εύχρηστα και αγαπημένα σας φωτιστικά κρεβατοκάμαρας.

Φωτιστικά Κρεβατοκάμαρας 3

Προβολάκια.

Είναι η σύγχρονη λύση που πλέον μπαίνει δυναμικά και στο υπνοδωμάτιο. Τα προβολάκια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους πριν από μερικά χρόνια ως εναλλακτική πρόταση φωτισμού στο σαλόνι και στην κουζίνα. Το τελευταίο διάστημα όμως εμφανίζονται όλο και περισσότερο στο υπνοδωμάτιο. Και όχι άδικα. Προσφέρουν το δυνατό φως που είναι απαραίτητο τη νύχτα. Η ελεγχόμενη ρύθμιση της έντασης του φωτός είναι επίσης ένα ισχυρό ατού που βάζει τα προβολάκια στις πρώτες θέσεις προτίμησης σε φωτιστικά κρεβατοκάμαρας. Χαρίζουν ένα σύγχρονο καινοτόμο στυλ που δίνει ανάσα στο χώρο. Αν και λίγο πιο τσιμπημένα στην τιμή τους, προτιμήστε τα προβολάκια κρεβατοκάμαρας και δημιουργήστε ένα στυλάτο υπνοδωμάτιο.

Φωτιστικά Κρεβατοκάμαρας 4

Φωτιστικά οροφής.

Απαραίτητα μεν, βαρετά δε. Τα φωτιστικά οροφής υπάρχουν στάνταρ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Είναι η εγγυημένη λύση παροχής φωτισμού σε όλο τον χώρο. Για το υπνοδωμάτιο όμως δεν είναι πλέον και η πιο κατάλληλη επιλογή από τα φωτιστικά κρεβατοκάμαρας καθώς το δυνατό φως δεν είναι must σε ένα χώρο ξεκούρασης και ύπνου. Επειδή σίγουρα θα αγοράσετε ένα, φροντίστε να μην δώσετε πολλά χρήματα σε αυτό. Επίσης επιλέξτε ένα σχέδιο ουδέτερο, μίνιμαλ και casual για να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλο δωμάτιο αν προκύψει ανάγκη στο μέλλον. Αποφύγετε τα βαριά και περίτεχνα σχέδια καθώς είναι δύσκολα στον καθαρισμό τους.

Φωτιστικά Κρεβατοκάμαρας 5

Όποια πρόταση και αν επιλέξετε πάντως, φροντίστε τα φωτιστικά κρεβατοκάμαρας που θα αποκτήσετε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.