Διακόσμηση Μπάνιου

Διακόσμηση και τοποθέτηση αντικειμένων μπάνιου

antikeimena-mpaniou

Το μπάνιο θα πρέπει μετά την τελική διαμόρφωσή του να είναι απολύτως χρηστικό για όλα τα μέλη της οικογένειας. Αν μη τι άλλο, είναι ένα μέρος στο οποίο όλα τα μέλη μπαινοβγαίνουν καθημερινώς, κι έχουν αποθηκευμένα εκεί διάφορα μικροαντικείμενα σημαντικά για τον καθέναν, όπως προσωπικές πετσέτες ή μπουρνούζια, ξυριστικά μηχανήματα, καλλυντικά, καθαριστικά προσώπου, οδοντόβουρτσες, είδη υγιεινής και ούτω καθεξής.

Μικροαντικείμενα μπάνιου: τοποθέτηση στα έπιπλα

Για αρχή, πρέπει να σκεφτείτε πόσους χώρους θα χρειαστείτε, και για ποιο λόγο τον καθένα. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε πόσο χώρο θα χρειαστείτε, ούτως ώστε με στήλες, ντουλάπια μπάνιου και μικροέπιπλα, να καλύψετε τις ανάγκες σας για την διακόσμηση και τοποθέτηση των αντικειμένων του μπάνιου. Παραδείγματος χάριν, για την τοποθέτηση των καλλυντικών ή των διαφόρων αντικειμένων από το σετ του μπάνιου, ή των ξυριστικών μηχανημάτων, θα ήταν καλή ιδέα να τοποθετήσετε μία στήλη με πολλά ευρύχωρα ράφια. Το κάθε ράφι, θα ήταν πολύ εύχρηστο να γίνει το «σπίτι» μιας ανάγκης κάθε μέλους της οικογενείας σας.

Οπότε τώρα γνωρίζετε, πως οι στήλες και τα έπιπλα μπάνιου που θα επιλέξετε, δεν θα καθορίσουν μόνο το στυλ του δωματίου σας, αλλά θα παρέχουν επίσης και αποθήκευση για όλα αυτά που αναμένεται να έχετε στον χώρο σας. Τα ντουλάπια και οι στήλες μπάνιου έρχονται σε πολλά υλικά, χρώματα και στυλ. Αν έχετε έναν πιο γενναιόδωρο προϋπολογισμό, θα είστε σε θέση να επιλέξετε και συμπληρωματικά καλούπια για τις extra τοποθετήσεις σας, όπως τα σαμπουάν.

Δάπεδο μπάνιου και διακόσμηση φωτισμού

Το δάπεδο στο μπάνιο είναι παραδοσιακό κατά κύριο λόγο. Παρ’ όλα αυτά, το τι θα επιλέξετε εσείς θα πρέπει να προσδιορίζεται από την εμφάνιση που θέλετε. Επίσης, μερικά δάπεδα μπάνιου διαθέτουν πηνία θερμότητας που έχουν εγκατασταθεί στο πλαίσιο αυτό, έτσι ώστε όταν βγαίνετε από το ντους ένα ψυχρό πρωί, να παραμείνετε ζεστοί.

Ο φωτισμός σε ένα μπάνιο πρέπει να είναι όμορφος, αλλά και λειτουργικός. Για το μακιγιάζ ή το ξύρισμα για παράδειγμα, θα θέλετε το έντονο φως. Αν σας αρέσει να λαμβάνετε ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο σε ένα ζεστό μπάνιο, θα θέλετε να είστε βέβαιοι πως μπορείτε να χαμηλώσετε τα φώτα!

Διακόσμηση ντουλαπιών και συρταριών μπάνιου

Οι βρύσες στο νιπτήρα, την μπανιέρα και το ντους, καθώς και οι λαβές που θα τραβάτε για να ανοίξουν τα ντουλάπια ή τα συρτάρια του μπάνιου, θα ήταν ικανά να λειτουργήσουν ως το κόσμημα για το μπάνιο σας και θα πρέπει να επιλέγονται με μεγάλη προσοχή. Είτε επιλέξετε τις παραδοσιακές λαβές χρωμίου, είτε τα νεότερα στυλ του βουρτσισμένου νικελίου, είτε χάλκινες αντίκες, τα στοιχεία αυτά θα είναι η τελευταία πινελιά σε μια σημαντική διαμόρφωση.

Η διακόσμηση του μπάνιου σας, είτε αυτό σημαίνει ένα νέο και φρέσκο ​​παλτό χρώματος στους τοίχους, είτε κάτι πιο περίπλοκο, συνολικά αναδιαμορφώνει όλο τον χώρο. Σε συνδυασμό λοιπόν με τα τις σωστές αποφάσεις επίπλων για την τοποθέτηση των αντικειμένων του μπάνιου, θα αποκτήσετε ένα λειτουργικό μα και ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα.