Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Διακόσμηση Παιδικού: Παιδικά έπιπλα – επένδυση

Δεν έχετε χρήματα για πέταμα, είναι το μόνο σίγουρο! Όταν λοιπόν ετοιμάζεστε να φτιάξετε το παιδικό δωμάτιο σκεφτείτε έξυπνα και επιλέξτε παιδικά έπιπλα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μια καλή επένδυση για το μέλλον.

Διαλέξτε σωστά και χρησιμοποιήστε τα αργότερα στο εφηβικό δωμάτιο του παιδιού σας. Δείτε πως!

Παιδικά έπιπλα

Παιδικό κρεβάτι

Σίγουρα το καθαρά παιδικό κρεβάτι είναι και πιο όμορφο σε σύγκριση με ένα απλό κλασικό. Μόλις όμως μεγαλώσει το παιδί σας, το παιδικό κρεβατάκι θα πρέπει να πάει στην αποθήκη και στη θέση του να έρθει ένα άλλο, μεγαλύτερο. Όταν λοιπόν φτάσει η στιγμή να διαλέξετε παιδικά έπιπλα, σκεφτείτε με βάση το μέλλον. Αγοράστε εξαρχής ένα κρεβάτι εφηβικό, κατά προτίμηση εναμισάρι. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε δυο φορές χρήματα για το κρεβάτι του παιδιού σας. Μπορεί τα μεγαλύτερα κρεβάτια να σας φαίνονται πολύ απλά για το παιδικό δωμάτιο, αλλά μην τα απορρίψετε. Για να δώσετε ένα πιο «παιδικό» χαρακτήρα στο χώρο, δώστε έμφαση στα υπόλοιπα στοιχεία του δωματίου.

Παιδικό Κρεβάτι 1

Παιδικός καναπές – κρεβάτι

Είναι must στα παιδικά έπιπλα, κι ας μην του φαίνεται εξαρχής. Σκεφτείτε μόνο πόσους φίλους του παιδιού σας θα πρέπει να φιλοξενήσετε στο πέρασμα του χρόνου. Ο παιδικός καναπές που γίνεται κρεβάτι, ακόμα και όταν περάσει ο καιρός και το παιδί σας αποχωρήσει από το σπίτι, μπορεί να αποτελέσει ένα βασικό στοιχείο ανανέωσης του σαλονιού σας.

Παιδικός Καναπές Κρεβάτι

Παιδικά έπιπλα και καθρέφτης

Κατά προτίμηση ολόσωμος και δίπλα από την παιδική ντουλάπα. Ρωτάτε γιατί; Απλά σκεφτείτε πόσες ώρες κοιτάζονται οι έφηβοι στον καθρέφτη για να φτιάξουν τα μαλλιά τους ή πόσος χρόνος απαιτείται για να διαλέξουν τα σωστά ρούχα πριν πάνε στο σχολείο ή πριν βγουν το βράδυ. Ο καθρέφτης είναι το νούμερο ένα διακοσμητικό στοιχείο στο εφηβικό δωμάτιο. Φροντίστε λοιπόν όταν ψωνίζετε παιδικά έπιπλα, να αποκτήσετε κι έναν οικονομικό ολόσωμο καθρέφτη.

Παιδικά έπιπλα καθρέφτης

Παιδικό γραφείο

Το παιδικό γραφείο δεν πρέπει να λείπει από το παιδικό δωμάτιο. Το παιδί μαθαίνει από νωρίς να διαβάζει εκεί οργανωμένα και με τη σωστή θέση σώματος. Για να αποτελέσει όμως το παιδικό γραφείο επένδυση για το μέλλον, απορρίψτε τα παιδικά γραφεία που απευθύνονται μόνο σε πολύ μικρά παιδιά. Αντίθετα, επιλέξτε ένα εφηβικό που αύριο-μεθαύριο θα χωράει και τον υπολογιστή του παιδιού σας. Όσον αφορά στο χρώμα, αποφύγετε οτιδήποτε σε ανοιχτό χρώμα. Το πέρασμα του χρόνου θα αποδειχτεί μοιραίο! Διαλέξτε σκούρες αποχρώσεις και δείτε το παιδικό γραφείο να είναι ένα από τα παιδικά έπιπλα που άντεξαν για πολύ καιρό.

Παιδικό γραφείο

Λαμπατέρ στο παιδικό κομοδίνο

Όταν είναι μικρό το παιδί, το λαμπατέρ στο παιδικό κομοδίνο υπάρχει κυρίως για να έχει το παιδί σας μία άμεση πηγή φωτός κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν προχωρήσει στην εφηβεία όμως, το συγκεκριμένο φωτιστικό γίνεται ακόμη πιο απαραίτητο. Απλά σκεφτείτε πόσες νύχτες το παιδί σας θα διαβάζει στο κρεβάτι ή… θα στέλνει μηνύματα από το κινητό του! Ακόμη κι αν το απαγορέψετε, το ξέρετε ότι θα το κάνει εν αγνοία σας! Οπότε για χάρη της όρασής του, επιλέξτε ένα καλό φωτιστικό κομοδίνου.

Προνοήστε λοιπόν και κάνετε έξυπνες αγορές στα παιδικά έπιπλα ώστε να εξοικονομήσετε και κόπο αλλά και χρήμα.