Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Ρομαντική κρεβατοκάμαρα: διακόσμηση κρεβατοκάμαρας που σας ανανεώνει!

romantiki-krevatokamara

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο ιδιαίτερος χώρος του ζευγαριού. Είτε είστε μαζί πολλά χρόνια, είτε φρέσκοι στη συγκατοίκηση, πρέπει να ξέρετε πως το δωμάτιο αυτό είναι το κοινό σας περιβάλλον σαν ζευγάρι και πρέπει να σας ενώνει. Πρέπει να εκπέμπει αρμονία, ηρεμία, οικειότητα και φυσικά ρομαντισμό. Πολλές φορές με το πέρασμα των χρόνων (για τους παλιούς) ή λόγω έλλειψης χρόνου (για τους πιο νέους) το υπνοδωμάτιο καταλήγει να είναι ένας απλά πρακτικός χώρος ύπνου και ξεκούρασης χωρίς ούτε μία νότα συναισθηματισμού, που πολλές φορές επηρεάζει αρνητικά τα ζευγάρια.

Διακόσμηση Ρομαντικής Κρεβατοκάμαρας

Διαβάστε ποια tips διακόσμησης μπορούν να μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιό σας σε μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα και να δυναμώσουν τη σχέση με τον/την σύντροφό σας!

Φωτισμός κρεβατοκάμαρας.

Το Α και το Ω του ρομαντισμού. Ο κατάλληλος φωτισμός κρεβατοκάμαρας μπορεί να μετατρέψει ένα απλό κοινό δωμάτιο στον πιο ρομαντικό και εντυπωσιακό χώρο. Μην δίνεται βάση στον κεντρικό φωτισμό δηλαδή στο φωτιστικό οροφής. Το θέμα είναι να πετύχετε ένα εφέ με ημίφως που δίνει άλλη ατμόσφαιρα στο χώρο. Αυτό το καταφέρνετε με την τοποθέτηση στο υπνοδωμάτιο διαφόρων ειδών λαμπατέρ πάνω στο κομοδίνο. Επίσης, τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι και πολύ πρακτικά και χαρίζουν στο χώρο το απαλό ρομαντικό φως που χρειάζεστε. Η ρομαντική κρεβατοκάμαρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα και με το απλό φως των κεριών. Τοποθετήστε μικρά ρεσό ή φαναράκια με κεριά σε έξυπνες γωνίες του δωματίου και δείτε το χώρο από μια νέα ρομαντική οπτική.

Ρομαντική κρεβατοκάμαρα φωτισμός

Σεντόνια και μαξιλάρια.

Στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας οι λεπτομέρειες είναι και αυτές που μετράνε περισσότερο. Για να διαμορφώσετε μία έντονα ρομαντική κρεβατοκάμαρα εστιάστε σε αυτές. Προμηθευτείτε σεντόνια από μετάξι ή σατέν που δείχνουν πολύ κομψά και ρομαντικά ενώ παράλληλα προσφέρουν μία διαφορετική αίσθηση στο σώμα. Μπορείτε επίσης να στολίσετε το κρεβάτι με απαλά μικρά μαξιλαράκια. Τα μαξιλάρια, κυρίως τα λούτρινα ή αυτά από βελούδο, χαρίζουν μία αίσθηση οικειότητας και ρομαντισμού, ενώ είναι υπέροχα στην αφή και ντύνουν το χώρο με ζεστασιά.

Ρομαντική κρεβατοκάμαρα κουρτίνες

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας.

Στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας που θέλουμε να αποπνέει ρομαντισμό, επιλέγουμε έπιπλα κρεβατοκάμαρας πρώτα με βάση την οπτική τους καλαισθησία και μετά για την πρακτικότητά τους. Για παράδειγμα, για μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα επιλέγουμε ένα σιδερένιο κρεβάτι ή ένα κρεβάτι με ουρανό και αποφεύγουμε τα άχαρα ουδέτερα ή απλά φοιτητικά κρεβάτια.

Ρομαντική κρεβατοκάμαρα κεριά

Επίσης φροντίζουμε να απομακρύνουμε από το χώρο έπιπλα που μειώνουν το ρομαντισμό του όπως γραφείο, βιβλιοθήκη και βαριά τραπέζια. Επίσης διώχνουμε από το δωμάτιο ηλεκτρονικές συσκευές όπως η τηλεόραση και ο υπολογιστής καθώς αποδεδειγμένα φθείρουν τις σύγχρονες σχέσεις. Η μόνη συσκευή που επιτρέπεται σε μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα είναι το ράδιο ή ένα μοντέρνο ηχοσύστημα. Τέλος, φροντίστε πάνω στο κομοδίνο να έχετε κοινές σας χαρούμενες φωτογραφίες.

Η ρομαντική κρεβατοκάμαρα δεν είναι ένας δύσκολος διακοσμητικός στόχος. Με λίγες μόνο αλλαγές μπορείτε να έχετε έναν υπέροχο χώρο που τονώνει την κοινή σας ζωή. Απλά φροντίστε στις μεγάλες αλλαγές διακόσμησης να είναι σύμφωνος και ο/η σύντροφό σας. Μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά γίνονται για την κοινή σας ευτυχία.